El torneig d’Ontinyent donarà pas al torneig de Miramar, en la tercera parada del Circuit 2021

El Circuit 2021 no s’atura, i tot i que resta per disputar-se el torneig d’Ontinyent que es disputarà el pròxim diumenge dia 30, just una setmana següent, el Circuit viatjarà cap a la comarca de la Safor, on la localitat de Miramar, un clàssic en la competició, ja es troba ultimant els detalls per acollir la tercera parada del Circuit, que tindrà lloc al Centre Esportiu el Molí el diumenge 6 de juny de 9 a 14h.

Miramar, ha sigut durant totes edicions del Circuit una seu decisiva en quant a la classificació final, i curiosament, els campions de les tres últimes edicions del torneig han resultat ser els campions finals del Circuit. A més a més, el Circuit 2021 compta amb dos equips fixes de la localitat en primera, Els Llopis i l’Home bo que enguany debuten en la categoria.

Els Llopis de Miramar intentaran trionfar a casa Foto: Valerià Benetó

Igual que el torneig d’Ontinyent, el torneig comptarà amb quatre categories per a tots els nivells: iniciació, 2a categoria, 1a categoria, i categoria infantil (de 9 a 14 anys), amb equips masculins, femenins o mixtes de fins a 4 jugadors o jugadores. Amb premis per als finalistes, premi al millor jugador del torneig, així com detalls per als participants.

A més, paral·lelament al torneig es realitzarà un taller d’iniciació a la pilota per als més menuts al mateix centre esportiu de 10 a 12h.

Per a participar al Torneig  cal registrar-se i inscriure’s al següent enllaç www.federaweb.com abans del 3 de juny i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al telf: 616 13 53 43. El preu d’ inscripció per equip serà de 16€ 1ª, 10€ 2ª i Iniciació i 6 € Infantil. A més a més, caldrà tenir llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o el segur del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.

El torneig comptarà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Miramar, qui conjuntament amb el club de pilota aprofiten l’ocasió per convidar a tota la gent a participar al torneig i a practicar el màdel.

A causa de la situació sanitària actual, es dissenyarà un protocol de desenvolupamentper garantir el compliment de totes les mesures de seguretat i higiene, requerides per a la prevenció de la Covid-19.