Les millors parelles del Circuit s’hi congregaran a Ontinyent en la segona parada del Circuit Intercomarcal de Màdel 2021

Els poliesportiu municipal i Club de Tenis Helios d’Ontinyent, ja conten les hores per acollir la segona parada del Circuit Intercomarcal de Màdel 2021 este diumenge 30 de maig a partir de les 9h.

Les capital de la Vall d’Albaida, serà l’escenari de la segona cita de la cinquena edició del Circuit Intercomarcal de Màdel, i tot i que la pluja va impedir que es podera disputar el diumenge dia 23, sols va aconseguir que haja augmentat l’expectació per aquest diumenge.

Les pistes de pàdel del poliesportiu municipal tornaran acollir un torneig de màdel. Foto: Madelpilota

Les millors parelles de primera i segona categoria no faltaran a la cita. Un total de 30 equips repartits en 4 categories diferents jugaran de 9 a 14h per intentar aconseguir el segon trofeu del Circuit. Paral·lelament de 10 a 12h al frontó del poliesportiu, hi haurà un taller d’iniciació a la pilota per a tots els xiquets i xiquets que vulguen jugar.

A continuació vos deixem l’enllaç amb els horaris del torneig.

Normativa i horaris torneig de Màdel d’Ontinyent 2021

A causa de la situació sanitària actual, des de l’organització aplicarem les mesures adoptades per les entitats municipals, i s’elaborarà un protocol de desenvolupament que garantisca el seguiment de totes les mesures de seguretat i higiene, requerides per a la prevenció de la Covid-19.

Obertes les inscripcions del torneig de Miramar 

El Circuit 2021 no s’atura, i just una setmana següent, el Circuit viatjarà cap a la comarca de la Safor, on la localitat de Miramar, un clàssic en la competició, ja es troba ultimant els detalls per acollir la tercera parada del Circuit, que tindrà lloc al Centre Esportiu el Molí el diumenge 6 de juny de 9 a 14h.

Igual que el torneig d’Ontinyent, el torneig comptarà amb quatre categories per a tots els nivells: iniciació, 2a categoria, 1a categoria, i categoria infantil (de 9 a 14 anys), amb equips masculins, femenins o mixtes de fins a 4 jugadors o jugadores.

Per a participar al Torneig  cal registrar-se i inscriure’s al següent enllaç: www.federaweb.com abans del 3 de juny i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al telf: 616 13 53 43. El preu d’ inscripció per equip serà de 16€ 1ª, 10€ 2ª i Iniciació i 6 € Infantil. A més a més, caldrà tenir llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o el segur del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.