La localitat de la Vall d’Albaida va viure una gran jornada de màdel

Sis dels millors equips del rànquing de primera i segona categoria del Circuit 2020, es trobaren a les pistes del poliesportiu d’Ontinyent ahir diumenge, per a disputar-se el títol del torneig d’exhibició 2020.

Un torneig amb format innovador, amb l’objectiu de promocionar la pràctica de la pilota per a totes els públics, i més concretament la modalitat del màdel i el Circuit 2020.

Ambient durant el matí del torneig. Foto: madelpilota.com

A les 9:30 va començar la fase de grups amb la participació dels equips els Sisnets del CPV Ontinyent, Elmusa, Els Llopis, L’home Bo, Els Professors, i a Rebolcons. Després de diverses partides molt disputades accediren a la final els equips de Els Llopis i els Professors. La joventut dels Llopis es va imposar després d’una final molt igualada a la veterania dels Professors, que de nou tornaren a oferir un classe a tots assistents de com jugar a màdel, tot i que finalment no fou suficient per aconseguir el trofeu.

Els equips semifinalistes del torneig amb el regidor d’Esports d’Ontinyent. Foto: El periòdic d’Ontinyent

Després de l’entrega de trofeus, tant els participants com els assistents al torneig, poderen gaudir d’una partida de raspall professional al mateix trinquet del poliesportiu.

Pròxima parada, Miramar

La pròxima parada del Circuit serà a Miramar, a la comarca de la Safor. Miramar, és una de les seus pioneres del Circuit i sempre brilla per la seua bona organització. En aquesta ocasió els equips capdavanters del rànquing, no voldran perdre’s la cita que possiblement que possiblement determinarà els candidats al títol del Circuit.

Hi haurà primera, segona i categoria iniciació, i les inscripcions estaran obertes fins el 24 de setembre mitjançant el telf: 616135343.