Les millors parelles del Circuit s’hi congregaran a Carlet per donar inici a aquesta edició, marcada per la situació del Covid-19

Els propers 9, 10 i 11 de juliol Carlet serà l’escenari de la primera cita del Circuit Intercomarcal de Màdel 2020. La localitat de la Ribera acollirà per 4t any consecutiu aquest Circuit cada vegada més consolidat. Des de les 19.00h fins les 00.00h d’aquests tres dies la pilota rodarà pel Poliesportiu Municipal de Carlet.

Ricard i Guillem Sentandreu, campions absoluts del Circuit 2019, seran els encarregats de defensar el títol que aconseguiren en el III Torneig de Carlet, i ho faran en un circuit en el que cada vegada va augmentant més el nivell i són moltes les parelles candidates a optar al títol final. Una altra de les parelles favorites a conquistar aquesta primera prova és la parella local, formada per Jonatan i Vicent, campiona del Circuit 2018 i subcampiona 2019.

Guillem durant el passat Circuit. Foto: Ulisses Ortiz

Amb el mateix format que en la passada edició, el torneig comptarà amb tres categories senior: iniciació, 2a categoria i 1a categoria; i categoria infantil (de 9 a 14 anys). Hi haurà premi per als guanyadors i la 1a i 2a categoria posaran en marxa el rànquing del Circuit Intercomarcal de Màdel 2020.

El dijous 9 s’obrirà el torneig amb la categoria infantil (de 9 a 14 anys), el divendres 10 serà el torn de les categories d‘iniciació i segona, mentre que el dissabte 11 competiran els de primera categoria.

A més, com a activitat de promoció, es realitzarà un taller d’iniciació a la pilota per als més menuts durant el divendres.

Per a inscriure’s al Torneig de Carlet cal contactar per telèfon abans de 7 de juliol al telf. 691864328. El preu de la inscripció serà de 10€ per parella en adults i 5 € per parella en infantil.

Degut a la situació actual, des de l’organització aplicarem les mesures adoptades per les institucions municipals, i en els propers dies farem públic un protocol de desenvolupament que garantisca el seguiment de totes les mesures d’higiene, seguretat sanitària i distància requerides per a la prevenció de la Covid-19.