El Torneig de Mestres de Carcaixent posarà punt final al Circuit Intercomarcal 2020

Després que Canals proclamara els campions del Circuit 2020 amb un torneig molt disputat, ara és el torn de Carcaixent, on es posarà el punt final a un gran Circuit demà diumenge 15 de novembre, després de 4 mesos de competició.

El Circuit, tot i els entrebancs que ha anat sofrint a causa de la pandèmia, ha sabut reinventar-se. Per quart any consecutiu ha finalitzat una competició que és pionera en el món de la pilota a mà, i que ha comptat amb prop de 100 equips i més de 200 jugadors i jugadores de totes les edats que han gaudit del màdel en les diferents categories.

De 9 a 14h, les pistes de la piscina municipal de la localitat de la Ribera Alta seran l’escenari perfecte per a acollir un torneig nou que enfrontarà els 6 primers classificats del rànquing de la primera i la segona categoria. A més a més, també s’oferirà la categoria d’iniciació i un torneig infantil individual amb els millors jugadors menors de 14 anys que han anat disputant els diferents tornejos del Circuit.

Els grossets estaran presents en la categoria iniciació. Foto: Valerià Benetó

Aquesta edició del torneig, que compta amb la col·laboració d’Airconect. Així mateix, també tindrà premis i detalls per als finalistes que s’entregaran en acabar les diferents finals.

A continuació podreu vore els horaris de competició i la normativa, així com el protocol de desenvolupament del torneig, punxant al següent enllaç:

Horaris, normativa i protocol Torneig de Mestres Carcaixent 2020 

Amics de la Ribera i Elmusa durant el passat torneig de Carcaixent. Foto: Xarli White

El Torneig es farà a porta tancada

Degut a la situació actual, i complint l’última normativa de la Generalitat Valenciana, des de l’organització s’ha treballat per aplicar les mesures adoptades per les institucions municipals en matèria d’higiene, seguretat sanitària i distància per a la prevenció de la Covid-19. Llavors, es farà a portada tancada i tan sols podran assistir-hi els esportistes participants i el personal organitzatiu.