Amics de la Ribera, els Professors B i la Par, campions del Torneig Final del Circuit de Màdel de Canals

El poliesportiu de Canals va tornar acollir ahir diumenge el torneig final del Circuit, que tot i realitzar-se a porta tancada va tenir un gran ambient al llarg de la jornada.

Fins a 48 jugadors i jugadores van competir en les pistes del pàdel del mateix poliesportiu, així com les pistes de pàdel del club de tenis que enguany es sumaven per a l’ocasió.

La jornada va començar a les 9h amb les fases de grups i va finalitzar a les 14h amb les finals de les tres categories.

En categoria iniciació arribaren a la final els equips locals de La Par i Màdelxefs, que feren notar l’experiència del campionat local que solen disputar a la localitat. El trionf fou per a l’equip de la Par format per Eladio i Jose per un resultat de 30-10.

Els Grossets i el CPV Carcaixent durant el torneig. Foto: Valerià Benetó

En segona categoria, on van participar 9 equips de gran nivell, arribaren a la final per segon torneig consecutiu els Professors, davant els debutants de Sumacàrcer. L’experiència de Pepe i Jordi dels Professors va ser clau per emportar-se la final per un ajustat 30-25 davant Ramon de Sumacàrcer i Jordi de Senyera.

Momparler i Ramon de Sumacàrcer realitzaren un gran torneig. Foto: Valerià Benetó

Pel que fa al rànquing final de la segona categoria, l’equip d’Almogàvers assegurava el tercer resultat al pòdium amb la seua participació al torneig, mentre Team Patraix i l’Home Bo, que havien vingut a Canals ja amb el primer i segon lloc del rànquing assegurats, disputaren el torneig en la categoria primera.

Per últim, pel que fa la primera categoria, fou un torneig molt igualat on després de dos semifinals molt disputades, accediren a la final Amics de la Ribera i Fundació Caixa Carlet. Dos dels equips que optaven a endur-se el Circuit juntament amb Elmusa. Malauradament, a inicis del segon joc, Jonatan de l’equip Fundació Caixa Carlet, es va pegar un colp fortuït a l’esquena i li va limitar molt el joc, mentre que l’equip Amics de la Ribera format per Juanito i Xatet III que han fet un gran Circuit, no van desaprofitar l’ocasió, guanyant 30-5, i proclamant-se així campions del Torneig de Canals, i del Circuit Intercomarcal de Màdel 2020. Fundació Caixa Carlet i Elmusa completaven així el pòdium segon i tercer respectivament, del rànquing del Circuit 2020.

Pòdiums de primera i segona categoria amb els trofeus. Foto: Valerià Benetó

En acabar la final va procedir l’entrega de trofeus i detalls tant del torneig com del Circuit, que foren entregats pel president del club local i pel regidor de Canals. Entre els detalls entregats, van destacar els caquis i sucs a cortesia de la Cooperativa Agrícola de Carlet, que es van repartir entre els finalistes.

Podeu vore les galeries amb les fotografies del torneig clicant als següents enllaços:

A més a més, els resultats de la final del torneig van poder ser seguits en directe per l’aplicació Tictec, i es va realitzar la següent gravació com a prova de realitzar un futur streaming, gràcies a la col·laboració de Juanjo Puertos.

Última parada: Torneig de Mestres Carcaixent

La pròxima i última parada del Circuit serà el pròxim diumenge dia 15 de novembre a les instal·lacions de la piscina municipal de Carcaixent. Aquest serà un nou torneig, on sols s’obrirà la inscripció en categoria d’iniciació i infantil, ja que en primera i segona categoria sols el disputaran els 6 primers classificats del rànquing. Els interessats en participar es poden inscriure al telf: 656 34 48 31 fins el pròxim dijous dia 12.