El 8 de maig comença la temporada 2022 a Carlet

La sisena edició del Circuit Intercomarcal de Màdel ja està a punt. Una temporada més, els amants d’aquesta modalitat i de la pilota a mà en general podran gaudir amb els diferents tornejos que viatjaran arreu de les comarques valencianes. Dels 12 tornejos que composaran aquesta edició del circuit, 11 tindran puntuació per al rànquing final. Per a concloure el Circuit, es jugarà un any més el Torneig de Mestres a València entre els millors de cada categoria.

Enguany Carlet serà una cita clau. La localitat de la Ribera Alta ja és tot un clàssic entre les seus que acullen el Circuit. És per això que allí es disputarà la jornada inicial i també la de clausura. La primera tindrà lloc en el Club de Tenis i l’última en les instal·lacions municipals. A banda de Carlet, el circuit viatjarà a Ontinyent, Miramar, Carcaixent, Castelló (La Ribera), Xilxes, Guadassuar, Riola, Canals i València.

En paral·lel als tornejos oficials del Circuit, també està previst que es disputen altres trobades i tornejos de promoció encara per concretar, així com tallers d’iniciació a la pilota i algun torneig fora del territori valencià.

El Circuit comptarà amb més de 6.000 euros entre els premis en metàl·lic, els trofeus i altres detalls que rebran els participants de cada torneig.

El nivell mostrat pels jugadors en la passada edició ha provocat la creació d’una nova categoria que millorarà el nivell competitiu i d’espectacle. Per tant, el Circuit 2022 comptarà amb 5 categories: primera, segona, tercera, iniciació i infantil (fins a 14 anys), amb la possibilitat de participar equips masculins, femenins o mixtes dins de la mateixa categoria. Cada equip podrà estar integrat fins a 4 jugadors i, com cada Circuit, en cada cita es repartiran un nombre de punts que s’aniran actualitzant després de cada torneig, amb la confecció d’un rànquing general en primera i segona categoria.

El període d’inscripcions per al torneig de Carlet s’obrirà a partir del 19 d’abril. Tota la informació estarà disponible en el web www.madelpilota.com i en les xarxes socials oficials.

El Circuit compta amb la col·laboració de distintes entitats i empreses com la Generalitat Valenciana, la CIJB, la Federació de Pàdel de la CV, la Federació de Pilota,  la Càtedra de Pilota, el Museu de la Pilota d’El Genovés, Elmusa, Pollos Planes, La Clínica Sospedra, JB Publicitat, Cervessa la Socarrada, Intersport, Pixelcom, Edicions 96, Exagro, Fosbury, Toscana, Km42Ontinyent, l’Agustino, la Bolata, Orquestra La Pato i La Sort. També cal destacar la implicació dels ajuntaments, mancomunitats i els clubs que organitzaran els tornejos en les seues respectives instal·lacions.