Circuit Intercomarcal de Màdel 2022 s’inicia el pròxim mes de maig 

La sisena edició de la competició per excel·lència del màdel per fi es pot anunciar amb totes les seus confirmades.

L’edició de 2021 va tornar a ser un èxit de participació i de qualitat esportiva i la 2022 es presenta amb grans expectatives.

Carlet acollirà la primera cita del Circuit el 8 de maig. La localitat de la Ribera Alta es consolida com un dels punts calents a tindre en compte. És per això que donarà el tret d’eixida a la competició i també serà l’última seu puntuable per a la classificació final del Circuit, el dia 16 d’octubre. Probablement serà també a Carlet on es decidisca qui alçarà el títol de 2022.

Seran quasi 6 mesos de competició en el qual els pilotaris arribaran a un bon grapat de comarques. Com és habitual en els últims anys, hi haurà diferents categories, segons el nivell i l’edat, perquè tot el món puga gaudir d’esta modalitat de pilota a mà.

L’organització del Circuit anunciarà durant els pròxims dies totes les dates i seus, així com tota la informació rellevant del Circuit. Al mateix temps, anima a participar a tots els aficionats a la pilota a mà en qualsevol dels tornejos del Circuit i recorda que el màdel és una modalitat divertida i accessible a tots els públics.

El Circuit compta amb la col·laboració de distintes entitats i empreses com la Generalitat Valencianala CIJB, la Federació de Pàdel de la CV, la Federació de Pilota,  la Càtedra de Pilota, el Museu de la Pilota d’El Genovés, Elmusa, Pollos Planes, La Clínica Sospedra, JB Publicitat, Cervessa la Socarrada, Intersport, Pixelcom, Edicions 96, Exagro, Fosbury, Toscana, Km42Ontinyent, l’Agustino, la Bolata, Orquestra La PatoLa Sort.

També cal destacar la implicació dels ajuntaments, mancomunitats i els clubs que organitzaran els tornejos en les seues respectives instal·lacions.