Xaló acollirà la vuitena parada del Circuit després de l’aturada per vacances

Després de l’aturada durant el mes d’agost de la competició de màdel, el Circuit 2021 torna amb les piles carregades, i ho farà amb el torneig de Xaló el pròxim 19 de setembre al Poliesportiu municipal.

En un principi s’esperava reprendre el Circuit el 5 de setembre, però la situació sanitària ha impedit que es disputara el torneig de Riba-roja de Túria, quedant a l’espera de poder disputar-se com a torneig de promoció una vegada finalitzat el Circuit.

Per aquest motiu, els aficionats al màdel esperen amb més ganes que mai la pròxima cita del Circuit, a més a més, la comarca de la Marina Alta sempre ha rebut amb molt bona acollida els anteriors tornejos realitzats.

El Club de Pàdel Xaló s’estrena al Circuit, i espera una gran participació i implicació dels pilotaris i jugadors de pàdel de la zona. Un torneig que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Xaló.

El torneig comptarà amb quatre categories per a tots els nivells: iniciació, 2a categoria, 1a categoria, i categoria infantil (de 9 a 14 anys), amb equips masculins, femenins o mixtes de fins a 4 jugadors o jugadores. Amb premis per als finalistes, així com detalls per als participants.

Juan Carlos del Team Patraix, un dels equips capdavanters en la primera categoria. Foto: Ulisses Ortiz

Per a participar al Torneig cal registrar-se i inscriure’s al següent enllaç www.federaweb.com amb termini fins al 16 de setembre i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al telf: 686 81 35 09. El preu d’ inscripció per equip serà de 16€ 1ª, i 10€ 2ª i Iniciació i 6 € Infantil. A més a més, caldrà tenir llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o el segur del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.

Les millors parelles de primera i segona categoria no faltaran al torneig, i esperen amb moltes ganes aquesta cita.

El Club de Pàdel i el Club de Pilota de Xaló aprofiten l’ocasió per convidar a tota la gent a participar al torneig i a practicar el màdel.

Amics de la Ribera i els Professors líders del Circuit 2021

Els triomfs dels Professors en segona i Amics de la Ribera en primera categoria en el passat torneig de Xilxes, els deixa com a nous líders al Rànquing del Circuit, tot i que en primera comparteixen posició en un empat a punts amb l’equip de Deportes Frias.