Amics de la Ribera, Els Professors i els Monyigueros triomfadors del torneig de Xilxes

La Zona esportiva l’Altar de Xilxes i el poliesportiu d’Almenara, acolliren durant la vesprada-nit del divendres 30 la setena parada del Circuit Intercomarcal de Màdel 2021. La tercera edició d’un Torneig de Xilxes Trofeu Onne’s, que ha aconseguit consolidar-se entre els aficionats i aficionades al màdel.

La jornada començava amb la categoria d’iniciació, on quatre equips debutaven per primera vegada al Circuit amb molt bones sensacions. En la final, l’equip dels Monyigueros aconseguia la victòria davant dels locals dels Meditos.

L’equip dels Monyigueros, campions en categoria Iniciació. Foto: Madelpilota

En segona categoria, els Professors foren els grans dominadors, qui van aconseguir la victòria davant els Avengers, que arribaven a la seua primera final. Tot i que també cal destacar la bona actuació dels equips semifinalistes com els locals En passar-la prou i Meliana Team, que estigueren molt a prop d’arribar a la final tot i ser debutants en la competició.

Per últim, després d’una gran lligueta de primera categoria al poliesportiu de Almenara, arribaren a la final els dos equips amb més en forma del Circuit, Deportes Frias i Amics de la Ribera, que després d’un gran torneig aconseguien el seu 4t títol consecutiu després d’una final molt disputada.

El Team Patraix durant el torneig en la seu d’Almenara. Foto: Madelpilota

Els triomfs dels Professors en segona i Amics de la Ribera en primera categoria, els deixa com a nous lídels al Rànquing del Circuit, que s’actualitzarà durant els pròxims dies, tot i que en primera comparteixen posició en un empat a punts amb l’equip de Deportes Frias.

Amb l’entrega de trofeus finalitzava una intensa jornada de màdel amb una gran organització per part del club local.

Al següent enllaç podreu vore les fotografies del torneig:

Galeria del torneig de Màdel de Xilxes 2021. Madelpilota

El Circuit s’atura per vacances

Després del torneig de Xilxes, el Circuit agafarà vacances fins setembre amb el torneig de Xaló, que encetarà la recta final del Circuit 2021.