El Poliesportiu de Xaló va acollir la vuitena parada del Circuit 2021

Les pistes del Club de Pàdel de Xaló, acolliren durant el matí del passat diumenge la vuitena parada del Circuit Intercomarcal de Màdel 2021.  Un torneig que va destacar per la igualtat dels enfrontaments i l’ambient viscut a les instal·lacions, després de l’aturada per vacances.

Els més menuts de la categoria infantil, gaudiren de la jornada on jugaren diverses partides entre ells, partides individuals, i compartiren pista amb els jugadors de primera categoria.

Els més menuts gaudiren de la jornada. Foto. Madelpilota

En segona categoria, l’Home bo fou el dominador de la jornada, qui va aconseguir la victòria en la final davant els actuals líders del Circuit, els Professors, i va presentar la candidatura per a lluitar en els pròxims tornejos per la classificació per al torneig de Mestres, on sols es classificaran els sis primers de primera i segona categoria.

Per últim, en primera categoria, després d’una gran igualtat en la fase de grup, arribaren a la final Deportes Frias i Elmusa CPV Castelloner, on els primers tallaren la ratxa de 4 victòries consecutives d’Amics de la Ribera, recuperant així el lideratge del rànquing.

Caldés va debutar amb l’equip de Deportes Frias amb una gran actuació. Foto. Madelpilota

Amb l’entrega de trofeus finalitzava una intensa jornada de màdel, amb la presència dels jugadors professionals Sacha i Tonet IV que amb companyia de les reines de festes de la localitat foren els encarregats d’entregar els trofeus als finalistes.

Al següent enllaç podreu vore les fotografies del torneig:

Galeria del torneig de Màdel de Xaló 2021. Madelpilota

Pròxima parada, Canals

El circuit viatjarà ara cap a la Costera, on la localitat de Canals acollirà el 3 d’octubre, la novena parada del Circuit de 9 a 14h.

El torneig comptarà amb quatre categories per a tots els nivells: infantil, iniciació, 2a categoria, 1a categoria, amb equips masculins, femenins o mixtes de fins a 4 jugadors o jugadores. Amb premis per als finalistes, detalls per als participants i un taller d’iniciació a la pilota per als més menuts al poliesportiu durant el torneig.

Per a participar al Torneig  cal registrar-se i inscriure’s al següent enllaç www.federaweb.com abans del 30 de setembre i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al telf: 625 72 53 12. El preu d’ inscripció per equip serà de 16€ 1ª, 10€ 2ª i Iniciació. A més a més, caldrà tenir llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o el segur del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.

El Club de pilota de Canals aprofita l’ocasió per convidar a tota la gent a participar al torneig i a practicar el màdel.