El Circuit Intercomarcal de Màdel 2021 arriba a la comarca de la Costera amb el Torneig de Canals

Després de que Xaló, la Marina Alta, acollira la represa del Circuit al tornar de vacances, arriba el torn d’un torneig clàssic, el Torneig de Canals.

Les pistes del poliesportiu municipal de Canals, les quals han sigut seu durant les quatre edicions anteriors, tornaran a acollir un torneig en la present edició, en aquesta ocasió serà la penúltima prova puntuable per al Circuit el diumenge 3 d’octubre.

El torneig comptarà amb quatre categories per a tots els nivells: iniciació, 2a categoria, 1a categoria, i categoria infantil (de 9 a 14 anys), amb equips masculins, femenins o mixtes de fins a 4 jugadors o jugadores. Amb premis per als finalistes, així com detalls per als participants.

A rebolcons i Solar Team durant la passada edició del torneig. Foto. Juanjo Puertos

Per a participar al Torneig cal registrar-se i inscriure’s al següent enllaç www.federaweb.com amb termini fins al 30 de setembre i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al telf: 625725312. El preu d’ inscripció per equip serà de 16€ 1ª, i 10€ 2ª i Iniciació i 6 € Infantil. A més a més, caldrà tenir llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o el segur del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.

Les millors parelles de primera i segona categoria no faltaran al torneig, i esperen amb moltes ganes aquesta cita.

El Club de Pilota a mà de Canals aprofita l’ocasió per convidar a tota la gent a participar al torneig i a practicar el màdel.

Deportes Frias i els Professors líders destacats del Circuit 2021

Després del torneig de Xaló, els equips de Deportes Frias en primera i els Professors en segona, marquen diferencies situant-se en primera posició del rànquing, amb 200 i 250 punts respecte als segons classificats.

El torneig de Canals serà decisiu a l’hora de definir les posicions finals.