Deportes Frías (1a categoria), l’Home Bo (2a categoria) i els Martins (3a categoria) van ser els vencedors a Miramar

El Centre Esportiu El Molí i Mirasport Centre Esportiu de Miramar van viure una jornada de màdel durant el matí del diumenge 5 de juny. Malgrat la calor, els participants van gaudir de les partides i del tercer torneig del Circuit 2022 que visitava la comarca de la Safor per primera vegada en esta temporada.

En 1a categoria el triomf va ser per a Deportes Frías. El vigent campió del Circuit porta guanyats 2 de 3 tornejos disputats fins al moment i llança un clar avís als seus rivals: Jonatan, Vicent i Caldés continuen en forma i amb ganes de repetir l’èxit de 2021. En la final es van enfrontar a l’equip Amics de la Ribera, que no havia mostrat el nivell d’altres edicions i que en Miramar sembla que l’ha començat a recuperar. Xatet i Juanito van tindre la victòria molt a prop amb un Val-net en el joc decisiu, però finalment Vicent i Jonatan (nomenat millor jugador del torneig) van aconseguir donar-li la volta.

Vicent i Jonatan van guanyar el Torneig de Miramar – Foto: Salva Gregori

Pel que fa a la 2a categoria, l’equip l’Home Bo va ser clar dominador durant tot el matí. Els Professors van començar bé la final però finalment l’Home Bo va aconseguir alçar el títol. En 3a categoria la victòria va ser per a Els Martins, que després de tres tornejos intentant-ho, per fi van alçar un títol de la categoria.

L’entrega de premis va anar a càrrec de l’alcaldessa de Miramar, Pilar Peiró i el regidor d’esports Jose Juan Mayor.

Podeu vore les fotografies de la jornada en el següent enllaç:

Galeria Torneig de Màdel de Miramar 2022 

Carcaixent acollirà el pròxim torneig el 19 de juny

El Circuit no s’atura. El 19 de juny es disputarà la 4a jornada en les pistes de la piscina municipal de Carcaixent i en el poliesportiu de la Pobla Llarga. Els ajuntaments de les dues localitats de la Ribera col·laboren i esperen un torneig interessant i amb bona participació.

Per a participar en el Torneig de Carcaixent cal registrar-se i inscriure’s al següent enllaç www.federaweb.com fins al 16 de juny, i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al telèfon 656 34 48 31. El preu d’inscripció per equip serà de 16€ en 1a categoria i 10€ en 2a, 3a, Iniciació i Infantil (<15 anys). A més a més, caldrà tenir llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o el segur del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.