El quart torneig de la temporada es disputarà el 19 de juny a les instal·lacions municipals de Carcaixent i de la Pobla Llarga

El Circuit 2022 arribarà el 19 de juny a Carcaixent. Les primeres tres jornades han servit per a trobar un líder destacat en la 1a categoria: Deportes Frías. El vigent campió del Circuit ha començat amb dos títols de tres disputats i es presenta com el rival a batre. En la final del passat torneig de Miramar, Els Amics de la Ribera, últims campions a Carcaixent el 2021, van recuperar sensacions, tot i que no van poder superar Deportes Frías en la final.

El torneig comptarà amb cinc categories per a tots els nivells: 1a categoria, 2a categoria, 3a categoria, iniciació i infantil (<15 anys), amb equips masculins, femenins o mixtes de fins a 4 pilotaris. Com és habitual, hi haurà premis per als finalistes, així com detalls per tots els participants.

Amics de la Ribera és el vigent campió del Torneig de Carcaixent. Foto: Ulisses Ortiz

Per a participar en torneig cal registrar-se i inscriure’s en l’enllaç www.federaweb.com amb termini fins al 16 de juny i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al telèfon 656 34 48 31. El preu d’inscripció per equip serà de 16€ en 1a categoria i 10€ 2a, 3a, Iniciació i Infantil. A més, caldrà tindre llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o el segur del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.

Les millors parelles del Circuit no faltaran al torneig i esperen amb moltes ganes aquesta cita.

El Club de Pilota de Carcaixent aprofita l’ocasió per convidar a tota la gent a participar en el torneig i a practicar el màdel.

El torneig comptarà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Carcaixent i l’Ajuntament de La Pobla Llarga.