Castelló i Beneixida acolliran la segona parada del Circuit Intercomarcal de Màdel amb la vuitena edició del torneig de màdel de Castelló

Un total de 34 equips, repartits en 4 categories diferents, participaran durant el dijous i divendres d’aquesta setmana, en la vuitena edició del torneig de Màdel de Castelló, la Ribera Alta. Un torneig que, aquesta edició, a més de les pistes del poliesportiu de Castelló i del Club de tennis Castellonense de la localitat, s’incorporaran les dues pistes del poliesportiu de Beneixida, localitat veïna.

A partir de les 19:30h del dijous serà el torn de les categories d’iniciació i segona categoria, mentre que divendres a partir de les 19:30, competiran per aconseguir la millor puntuació de cara el rànquing general els equips de primera a més de la categoria infantil.

L’equip del Campus Multiesportiu intentarà fer bon paper en la segona categoria. Foto: Valerià Benetó

Els millors equips del Circuit no s’han volgut perdre la cita amb més història del màdel, i alguns d’ells estaran formats per grans jugadors de pilota valenciana com Marrahí, Miravalles, Ricard… o la nº1 de la pilota Victória de València, que debutarà en aquest torneig. A més a més, a aquesta edició també es sumarà la col·laboració d’Airconect. 

Hi haurà premis per als finalistes de totes les categories i detalls per a tots els participants, que s’entregaran en acabar les finals de cada dia.

La final de primera categoria es pdorà seguir amb els resultats actualitzats a l’instant per l’app Tic Tec.

Clicant al següent enllaç podreu accedir al calendari, la normativa, així com el protocol de desenvolupament d’obligat compliment tant per als participants com per als assistents.

Calendari, normativa i protocol de desenvolupament del torneig