El Circuit Intercomarcal de Màdel arriba a Castelló (la Ribera Alta), on es realitzarà la vuitena edició del torneig estiuenc de màdel 

El poble de Castelló (La Ribera Alta) bressol del Màdel acollirà durant els pròxims 22,23 i 24 de juliol la segona parada del Circuit Intercomarcal de Màdel recollint així el relleu de Carlet que fou  la seu del primer torneig  i que deixà el llistó ben alt en quant als número de participants, el nivell de joc i l’organització del torneig.

En la vuitena edició del torneig, competiran un total de 4 categories, per a tots els nivells i edats. Categoria infantil de 9 a 14 anys, iniciació, per a gent que vullga iniciar-se en el màdel, segona, amb jugadors amb certa pràctica i primera categoria amb jugadors ja experimentats, i on ja han confirmat les parelles més fortes del Circuit. A més a més, paral·lelament també hi haurà un taller d’iniciació a la pilota.

El torneig de Castelló és la cita amb més història dins del màdel, i a la col·laboració de l’ajuntament de Castelló, aquesta edició també es sumarà la col·laboració d’Airconect.

Les partides es jugaran, com la passada edició, a les pistes de pàdel del poliesportiu municipal i del Club de Tenis Castellonense de 19h a 00h. El dimecres serà el torn d’iniciació, el dijous segona categoria  i el divendres primera categoria. Mentre que la categoria infantil es disputarà al llarg dels tres dies.

Hi haurà premis i detalls per als finalistes de totes les categories que s’entregaran el dia 24 al finalitzar la final de primera categoria.

La pista del poliesportiu de Castelló durant la passada edició. Foto: Ulisses Ortiz

Ara sols falta el més important, que la gent s’anime i s’apunte al torneig, ja que les inscripcions es tancaran el pròxim 20 de juliol. La inscripció es pot realitzar mitjançant el telèfon 665361143.

Degut a la situació actual, des de l’organització s’ha treballat per aplicar les mesures adoptades per les institucions municipals d’higiene, seguretat sanitària i distància requerides per a la prevenció de la Covid-19, que podreu veure clicant al següent enllaç:

Protocol de desenvolupament del Torneig de Màdel de Castelló 2020