La localitat de la Ribera acollirà el torneig final del Circuit de màdel que decidirà els campions 2021

El Circuit Intercomarcal de Màdel 2021 arriba al seu final, i en aquesta ocasió ho farà a Carlet, la Ribera Alta, localitat que ha estat al costat del màdel des del seu inici i ha sigut seu en les cinc edicions del Circuit.

El Toneig Final del Circuit tindrà lloc per primera vegada al Club de tenis de la localitat els dies 16 i 17 d’octubre.

El dissabte 16 de 17h a 22h competiran els equips d’iniciació i segona categoria, mentre que el diumenge 17 de 9 a 14h serà el torn de primera i de la categoria infantil.

El torneig comptarà amb quatre categories per a tots els nivells: iniciació, 2a categoria, 1a categoria, i categoria infantil (de 9 a 14 anys), amb equips masculins, femenins o mixtes de fins a 4 jugadors o jugadores. Amb premis per als finalistes, així com detalls per als participants.

Per a participar al Torneig cal registrar-se i inscriure’s al següent enllaç www.federaweb.com amb termini fins al dimecres 13 d’octubre i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al telf: 654100885. El preu d’ inscripció per equip serà de 16€ 1ª, i 10€ 2ª i Iniciació i 6 € Infantil. A més a més, caldrà tenir llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o el segur del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.

Les millors parelles de primera i segona categoria no faltaran al torneig, i esperen amb moltes ganes aquesta cita.

Els Professors intentaran aconseguir el Circuit a casa. Foto. Ulisses Ortiz

A més a més, el torneig també decidirà les 6 millors parelles de cada categoria que disputaran el Torneig de Mestres de València que acomiadarà el Circuit 2021 el 24 d’octubre.

Deportes Frias i els Professors principals favorits al títol 2021

Després del torneig de Canals, els equips de Deportes Frias en primera i els Professors en segona, són els millors situats al rànquing i els que més opcions tenen de cara aconseguir el títol final, no obstant, els equips de Solar Team i Tio i nebot JB publicitat en segona, i Elmusa CPV Castelloner i Amics de la Ribera en primera, intentaran esgotar les possibilitats fins al final.

El Rànquing de la Ribera també es decidirà a Carlet

A més a més, el torneig de Carlet també servirà per a decidir el campió del Rànquing de la Ribera, del que han format part els 4 tornejos de la Ribera, Carcaixent, Guadassuar, Castelló i Carlet.

En aquest rànquing els equips d’Amics de la Ribera i Solar Team en primera i segona categoria respectivament són els principals favorits.

Els clubs de Pilota i de Tenis de Carlet aprofiten l’ocasió per convidar a tota la gent a participar o apropar-se al torneig i a practicar el màdel.