Elmusa CPV Castelloner, l’Home bo B i Garcietes, grans trionfadors del torneig de màdel de Canals

Les pistes del Poliesportiu i del Club de Tenis de Canals, acolliren durant el matí de diumenge la novena parada del Circuit Intercomarcal de Màdel 2021. Un torneig que ha destacat pel gran nivell dels enfrontaments en les tres categories disputades i l’ambient viscut a les instal·lacions.

Els primers trionfadors del matí, foren els Garcietes, campions de la categoria d’iniciació davant els jugadors de l’escola de pilota del Genovés David i Julio.

En segona categoria, l’Home bo B de Miramar, després de l’èxit a Xaló, tornava a ser el gran dominador de la jornada, el qual va aconseguir la victòria en la final davant l’equip d’Amics del Trinquet de Carlet, que presentaven candidatura per a lluitar en els pròxims tornejos per la classificació per al torneig de Mestres, on es classifiquen els sis primers de primera i segona categoria.

Per últim, en primera categoria, després d’una gran igualtat en la fase de grup, repetien la final de Xaló els equips de Deportes Frias amb Vicent i Caldés i Elmusa CPV Castelloner amb Ricard i Guillem. Però, en aquesta ocasió el triomf fou per als segons, el quals empaten en la segona posició del rànquing amb Amics de la Ribera, i deixen tot per decidir per al torneig final de Carlet.

L’equip d’Elmusa CPV Castelloner durant la final. Foto: Ajuntament de Canals

Amb l’entrega de trofeus finalitzava una intensa jornada de màdel, amb la presència de l’Alcaldessa de Canals Mai Castells i el president del Club de pilota de la localitat Vicent Carpio, que foren els encarregats d’entregar els trofeus als finalistes.

Al següent enllaç podreu vore les fotografies del torneig:

Galeria del torneig de Màdel de Canals 2021. Ajuntament de Canals

Carlet decidirà els campions del Circuit 2021

El circuit finalitzarà a la Ribera, on el Club de Tenis de Carlet acollirà el 16 i 17 d’octubre, el Torneig final del Circuit.

El torneig comptarà amb quatre categories per a tots els nivells: infantil, iniciació, 2a categoria, 1a categoria, amb equips masculins, femenins o mixtes de fins a 4 jugadors o jugadores. Amb premis per als finalistes, detalls per als participants i un taller d’iniciació a la pilota per als més menuts al poliesportiu durant el torneig.

Les categories d’iniciació i segona disputaran el torneig de 17h a 22h del dissabte, mentre que les d’infantil i primera es decidiran diumenge de 9h a 14h.

Per a participar al Torneig cal registrar-se i inscriure’s al següent enllaç www.federaweb.com abans del 13 d’octubre i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al telf: 654 10 08 85. El preu d’ inscripció per equip serà de 16€ 1ª, 10€ 2ª i Iniciació i 6 € infantil. A més a més, caldrà tenir llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o el segur del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.

Els Club de pilota i de tenis de Carlet aprofiten l’ocasió per convidar a tota la gent a participar al torneig i a practicar el màdel.