Dijous 15 finalitza el termini d’inscripció per al torneig de Guadassuar 

Arribem a les últimes cites del Circuit 2020  i cada vegada hi ha menys marge d’error per aquells equips que vulguen presentar candidatura al títol del Circuit Intercomarcal de Màdel 2020.

El Torneig de Guadassuar serà una cita clau de cara a confeccionar el pòdium 2020, i les pistes del Algepadel Indoor d’Algemesí, podran viure el pròxim 18 d’octubre de 9 a 14h, un gran matí del millor màdel.

Instal·lacions de l’Algepadel Indoor d’Algemesí. Foto: Algepadel

 

A la cita no faltaran cap dels primers classificats al rànquing de primera, amb la classificació més ajustada que mai, ni tampoc els de segona, que encara que la primera posició està quasi decidida, el segon i el tercer lloc sembla que estaran molt oberts fins a l’últim torneig.

Xatet III i Juan d’Amics de la Ribera, intentaran aconseguir a casa el tercer títol consecutiu. Foto: Juanjo Puertos

A més a més, com ja és habitual, també hi haurà categoria d’iniciació i infantil de 9 a 14 anys, així com un taller d’iniciació per a tots aquells que vulguen iniciar-se en la pilota.

Les inscripcions estaran obertes fins el pròxim dijous dia 15 i es realitzaran al telèfon 635 40 87 27.

Aquesta edició del torneig, que compta amb la col·laboració de la Cooperativa Elèctrica de Guadassuar, tindrà premis i detalls per als finalistes de totes les categories que s’entregaran al acabar les diferents finals.

Degut a la situació actual, des de l’organització s’ha treballat per aplicar les mesures adoptades per les institucions municipals d’higiene, seguretat sanitària i distància requerides per a la prevenció de la Covid-19, que podreu veure clicant al següent enllaç:

Protocol de desenvolupament del Torneig de Màdel Guadassuar 2020

Vota pel màdel en la final del Campionat del Món Virtual d’Esports Alternatius #CAMVIDA2020

D’altra banda,el màdel es troba ja a la final Campionat del món virtual d’Esports Alternatius, on han participat els 100 esports presentats al congrés. Ja estan obertes les votacions fins demà dimecres a les 21:30h. Per votar hi haurà que punxar al màdel als stories de l’instagram de Codaesport.