Amb la victòria a Miramar, el Deportes Frías completa 12 mesos imbatuts en màdel

En segons quines disciplines, d’aquell guanyador endèmic, del conjunt d’esportistes que sempre guanya i estableix un regnat esportiu perllongat se’n diu “dinastia”. No deu ser un vocabulari massa propi d’una disciplina com el màdel però s’hi avé perfectament. Al Circuit Intercomarcal hi ha una dinastia clara.

El Complex Esportiu El Molí de Miramar va albergar, aquest diumenge, la tercera prova del III Circuit Intercomarcal de Màdel. Aquest circuit va cada vegada a més, i prova d’això és l’ambient festiu que es respira en cada jornada i l’augment del nivell dels equips, sobretot, en la 2a categoria, que cada jornada ens sorprèn gratament.

La parella, en acció

De moment, invencibles

L’equip que no ha baixat el pistó durant tot el Circuit és Deportes Frías (Vicent i Jonatan), que estan imparables. De nou, tornen a endur-se el títol en la 1a categoria i es col·loquen en la classificació general a una distància pràcticament inassolible per a la resta d’equips. És destacable la solidesa d’aquest equip,  que duu guanyats 8 tornejos consecutius, concretament, des del torneig de Miramar de la passada edició del Circuit.

Una imatge repetitiva: guanyadors de la prova

En aquesta ocasió, la final va enfrontar de nou als líders i Elmusa (Ricard i Guillem). La partida va començar molt igualada, amb un Ricard i Guillem molt sòlids que, amb diverses ocasions de “break”, haveren pogut posar el 2-0 en el marcador i canviar el rumb de les anteriors finals i passar al treure per a fer el tercer. No obstant això, Vicent i Jonatan van aconseguir mantenir el seu joc i posar el 1-1. A partir d’aquí començaren a dominar la partida amb el seu joc efectiu a la xarxa i s’endugueren un altre títol a la butxaca amb el resultat de 7-3. D’aquesta manera, Deportes Frías agafa més distància en la classificació general amb 75 punts, seguits per Elmusa amb 55 punts i 50 punts per a Contreras-Picanya.

Bon ambient a Miramar

La segona puja amb força

En la 2a categoria, cal destacar que el nivell és cada vegada més elevat, equips de joves promeses van agafant el ritme jornada a jornada i ens ofereixen autèntics recitals de pilota. En aquest campionat, els guanyadors foren l’equip local dels Llopis de Miramar (Marc i Diego), que superaren a Vilamarxant (Sento i Pablo) en una final molt renyida. Amb aquest resultat, la classificació en la 2a categoria queda molt igualada amb Llopis de Miramar com a líders (40 punts), perseguits per Vilamarxant i CPV Ontinyent, ambdós equips amb 35 punts.

La pròxima parada del circuit serà al CTP Camp Bixquert-Xàtiva el 23 de juny. Pròximament es donarà a conèixer més informació per a poder formalitzar la inscripció.