Les millors parelles del Circuit s’hi congregaran a Picanya i Xirivella per donar inici a la primera cita del Circuit Intercomarcal de Màdel 2021

Els poliesportius de Picanya i Xirivella ja conten les hores per a l’inici del Circuit Intercomarcal de Màdel 2021 demà diumenge 9 de maig a partir de les 9h.

Les localitats de l’Horta Sud, seran l’escenari de la primera cita de la cinquena edició del Circuit Intercomarcal de Màdel. Un circuit que viatjarà per 9 comarques diferents amb els seus 12 tornejos.

Un total de 22 equips repartits en 4 categories diferents jugaran de 9 a 14h per intentar aconseguir el primer trofeu del Circuit. Paral·lelament de 10 a 12h al frontó del poliesportiu, hi haurà un taller d’iniciació a la pilota per a tots els xiquets i xiquets que vulguen jugar.

A continuació vos deixem l’enllaç amb els horaris i la normativa del torneig:

Horaris torneig de Màdel de Picanya 2021

A causa de la situació sanitària actual, des de l’organització aplicarem les mesures adoptades per les entitats municipals, i s’elaborarà un protocol de desenvolupament que garantisca el seguiment de totes les mesures de seguretat i higiene, requerides per a la prevenció de la Covid-19.