El Circuit més esperat tornarà molt prompte

Acabem de complir un any des de l’inici de la pandèmia, un any molt complicat per a tota la societat en general, en el que hem hagut d’adaptar-se tots i totes, i afrontar la vida des d’una altra perspectiva.

El món de l’esport ha sigut un dels sectors més afectats, tot i això sembla que poc a poc i amb molta precaució, tornarem a la normalitat esportiva.

Amb aquesta esperança, l’organització del Circuit no ha deixat de treballar des del mateix dia de finalització de la passada edició, amb la confecció del Circuit Intercomarcal 2021.

Una competició que enguany compleix el seu cinquè aniversari, i que es marca al repte de continuar sent un esdeveniment de referència dins del món de la pilota a mà. És per això, que la pròxima edició comptarà amb moltes novetats que anirem desvetllant a poc a poc, i que faran de l’edició 2021, una competició molt atractiva tant per als participants com per als espectadors.

Podem avançar-vos que el Circuit 2021 començarà el 9 de maig a les localitats de Picanya i Xirivella i finalitzarà el 24 d’octubre a València. 6 mesos de competició amb 12 tornejos que viatjaran per 9 comarques diferents, amb l’objectiu de gaudir fent esport i practicar la pilota a mà, a través d’una modalitat apta per a tots els públics.

Des de l’organització, estarem en total col·laboració amb els clubs i ajuntaments per garantir totes les mesures de seguretat i higiene.

Per últim, aprofitem per agraïr a tots i totes el compromís i responsabilitat davant aquesta situació que ens ha colpejat tan durament.

Al mateix temps, animar-vos a practicar el màdel i a participar en algun dels tornejos del pròxim Circuit.

Durant els pròxims dies anirem informant-vos de totes les novetats. Estigueu atents i atentes!

Comença el compte enrere!

Els grossets durant la passada edició. Foto: Valerià Benetó