El diumenge 15 desembre la localitat de Riba-roja de Túria (Camp de Túria), s’estrenarà acollint el seu primer torneig de màdel, i el 28 de desembre, es celebrarà el tradicional torneig de Nadal a la localitat de Picanya (Horta Sud).

El torneig de Riba-roja de Túria, amb motiu de celebrar el tancament d’any del club local, serà de 9h a 14h al Poliesportiu Municipal i comptarà amb 4 categories: 1a, 2a, iniciació i infantil (fins a 13 anys). La inscripció estarà oberta fins el 12 de desembre.

Respecte a Picanya, aquesta serà la cinquena edició del torneig de Nadal, un dels referents en la modalitat. Les inscripcions estaran obertes fins el 26 de desembre. Comptarà amb 3 categories: 1a, 2a i iniciació, i un torneig de frontó per a xiquets i xiquetes fins a 12 anys.

Dues grans oportunitats per a conèixer de prop el màdel abans de finalitzar l’any.

Èxit de la jornada de promoció de màdel a Carcaixent

El passat diumenge 24 a les pistes de pàdel de la piscina municipal de Carcaixent, va tenir lloc una jornada de promoció, oberta a tot aquell que volia conèixer la modalitat. De 9 a 14h es realitzaren diverses partides de les diferents categories i, per primera vegada, s’introduïa un torneig individual que va tindre molt bona resposta per part de tots els participants