El màdel torna a la Costera amb el Torneig de Promoció de Moixent

L’activitat del màdel no s’atura, i el pròxim 5 de desembre de 10h a 18h tindrà lloc al poliesportiu de Moixent un nou torneig de Promoció.

La localitat de la Costera espera amb ganes la competició, ja que els membres del Club de Pilota el Guerrer de Moixent porten temps practicant la modalitat.

El torneig comptarà amb dues categories: iniciació, per a tots aquells i aquelles que s’inicien amb la modalitat i avançada, per a tots el participants que ja han tingut certa experiència amb el màdel.

Per a participar al Torneig cal inscriure’s al telf: 630835573 amb termini fins al dijous 2 de desembre. El preu d’ inscripció per equip serà de 10€. Hi haurà trofeus per als finalistes, així com detalls per als participants que s’entregaran al finalitzar la jornada.

El torneig compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Moixent, que aprofita l’ocasió per convidar a tota la gent a participar o apropar-se al torneig i a practicar el màdel.

 

El Torneig de Riola s’ajorna al 12 de desembre  

Aquest diumenge 21 de novembre la pluja ha impedit que es disputara el Torneig de Riola, no obstant, ja hi ha nova data, i es disputarà el diumenge 12 de desembre.