La localitat de la Safor preparada per acollir les millors parelles del Circuit Intercomarcal en la tercera parada del Circuit 2021

El Centre Esportiu El Moli i el Club de Pàdel Mirasport de Miramar, ja conten les hores per acollir la tercera parada del Circuit Intercomarcal de Màdel 2021 este diumenge 6 de juny a partir de les 9h.

La localitat de la Safor, serà una vegada més seu de la cinquena edició del Circuit Intercomarcal de Màdel, un torneig amb molta expectació i que sol ser decisiu de cara a les posicions del rànquing final.

Les millors parelles de primera i segona categoria no faltaran a la cita. Un total de 20 equips repartits en 3 categories diferents jugaran de 9 a 14h per intentar aconseguir el segon trofeu del Circuit.

A continuació vos deixem l’enllaç amb els horaris del torneig.

Horaris i normativa torneig de Màdel Miramar 2021

A causa de la situació sanitària actual, des de l’organització aplicarem les mesures adoptades per les entitats municipals, i s’ha elaborat un protocol de desenvolupament que garantirà el seguiment de totes les mesures de seguretat i higiene, requerides per a la prevenció de la Covid-19.