Deportes Frias, Solar Team i Parella en apuros, campions d’un gran torneig a Ontinyent

El poliesportiu d’Ontinyent i el Club de Tenis Helios d’Ontinyent acolliren ahir diumenge la segona parada del Circuit Intercomarcal.

Des de les 9h fins passades les 14h de la vesprada, 30 equips repartits en 4 categories van competir per intentar endur-se un torneig ja consolidat al calendari del màdel.

Començaren el matí els més menuts de l’escola d’Ontinyent, que tot i ser la primera vegada que jugaren, mostraren molt bones maneres en la modalitat.

En categoria iniciació va haver diversos equips debutants, i l’equip local de Parella en apuros foren els campions davant l’equip de Socarrades Campanar B per 6 a 1.

En segona categoria l’equip de Quatretonda Solar Team després d’un torneig molt sòlid es va endur el títol davant de Tio i nebot per un resultat de 6 a 2.

Els equips de Solar Team i Tio i nebot amb el regidor Òscar Borrell durant l’entrega de trofeus. Foto: madelpilota

I per últim, en primera categoria Deportes Frias va aconseguir la victòria per un ajustat 6-5 davant l’equip Elmusa CPV Castelloner.

Al següent enllaç podreu vore les fotografies del torneig:

Galeria de Fotos torneig de Màdel d’Ontinyent 2021

Pròxima parada Miramar

El Circuit 2021 no s’atura, i el pròxim diumenge dia 6 de juny viatjarà cap a la comarca de la Safor, on la localitat de Miramar, un clàssic en la competició, ja està preparat per acollir la tercera parada del Circuit, que tindrà lloc al Centre Esportiu el Molí.

Igual que el torneig d’Ontinyent, el torneig comptarà amb quatre categories per a tots els nivells: iniciació, 2a categoria, 1a categoria, i categoria infantil (de 9 a 14 anys), amb equips masculins, femenins o mixtes de fins a 4 jugadors o jugadores. Amb premis per als finalistes, premi al millor jugador del torneig, així com detalls per als participants.

Els Llopis de Miramar durant les semifinals del torneig d’Ontinyent. Foto. Madelpilota

A més, paral·lelament al torneig es realitzarà un taller d’iniciació a la pilota per als més menuts al mateix centre esportiu de 10 a 12h.

Per a participar al Torneig  cal registrar-se i inscriure’s al següent enllaç www.federaweb.com abans del 3 de juny i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al telf: 616 13 53 43. El preu d’ inscripció per equip serà de 16€ 1ª, 10€ 2ª i Iniciació i 6 € Infantil. A més a més, caldrà tenir llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o el segur del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.

El torneig comptarà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Miramar, qui conjuntament amb el club de pilota aprofiten l’ocasió per convidar a tota la gent a participar al torneig i a practicar el màdel.

A causa de la situació sanitària actual, es dissenyarà un protocol de desenvolupament per garantir el compliment de totes les mesures de seguretat i higiene, requerides per a la prevenció de la Covid-19.