El Torneig de Guadassuar serà la cinquena prova puntuable per al Circuit 2021

Ens acostem a l’equador del Circuit 2021, i arriba el Torneig de Guadassuar amb una gran igualtat als rànquings tant en primera com en segona categoria, que estan liderades pels equips de Deportes Frias i els Professors respectivament.

La segona parada a la Ribera Alta, serà una cita clau de cara a confeccionar el pòdium 2021, i les pistes del Algepadel Indoor d’Algemesí, tornaran a viure el pròxim 4 de juliol de 9 a 14h, un gran matí del millor màdel.

El Algepadel indoor durant la passada edició. Foto: Madelpilota

Al igual que la resta tornejos, el torneig comptarà amb quatre categories per a tots els nivells: iniciació, 2a categoria, 1a categoria, i categoria infantil (de 9 a 14 anys), amb equips masculins, femenins o mixtes de fins a 4 jugadors o jugadores. Amb premis per als finalistes, així com detalls per als participants.

A més, paral·lelament al torneig es realitzarà un taller d’iniciació a la pilota per als més menuts a les mateixes instal·lacions de 10 a 12h.

Per a participar al Torneig cal registrar-se i inscriure’s al següent enllaç www.federaweb.com abans del 30 de juny i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al telf: 635 40 87 27. El preu d’ inscripció per equip serà de 16€ 1ª, 10€ 2ª i Iniciació i 6 € Infantil. A més a més, caldrà tenir llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o el segur del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.

El torneig comptarà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Guadassuar.

El clubs de pilota Amics de la Ribera i Guadassuar aprofiten l’ocasió per convidar a tota la gent a participar al torneig i a practicar el màdel.

Amics de la Ribera i A Rebolcons primers líders al rànquing dels tornejos de la Ribera Alta

El Torneig de Guadassuar també tindrà doble premi afegit, ja que el resultat obtingut comptarà a més del rànquing general al rànquing dels tornejos de la Ribera Alta.

Després de la cita de Carcaixent, primera cita puntuable per al rànquing dels tornejos de la Ribera, els equips Amics de la Ribera i A Rebolcons, campions en primera i segona respectivament, es col·loquen en primera posició d’aquest rànquing.

Últims dies per avalar la proposta “Mou-te amb el màdel”

Amb motiu dels pressupostos participatius de la GVA, s’ha presentat la proposta “Mou-te amb el màdel”, una projecte que considerem molt positiu per a la societat valenciana.

Es tracta d’una proposta de promoció d’iniciació a la pràctica esportiva, mitjançant el màdel.

Per a passar a la següent fase la proposta necessita 300 avals abans del diumenge 27 de juny. Per aquet motiu necessitem el teu suport!

Clica al següent enllaç per avalar la proposta:

https://gvaparticipa.gva.es/budgets/1/investments/399