Fundació Caixa Carlet, Almogàvers i Alberic-Genovés, campions del Torneig de Guadassuar

L’Algepadel d’Algemesí va viure una gran jornada de màdel durant el matí de diumenge.

Des de les 9h fins a les 14h, 18 equips repartits en 3 categories, demostraren amb el gran nivell de joc, i la bona sintonia entre els participants, la bona salut del que gaudeix el Circuit.

Les finals de les tres categories foren molt igualades i amb quinzes molt disputats.  En categoria Iniciació- Infantil, Alberic-Genovés va vèncer als Garcietes en una gran final.

Imatge de les pistes de l’Algeapel durant el torneig. Foto: CPV Guadassuar

En segona categoria, es repetia la final del torneig de Carcaixent, i l’equip d’Almogàvers, que es consolida en la tercera posició del rànquing, va poder guanyar per la mínima 6-5 als líders de la categoria Team Patraix.

I en primera categoria, l’equip Fundació Caixa Carlet va poder tornar a la senda de la victòria on va derrotar per un més que ajustat 6-5 als Amics de la Ribera, que jugaven en casa, i amb aquesta segona posició mantenen el primer lloc del rànquing. Vicent Miquel de l’equip Fundació Caixa Carlet fou escollit el millor jugador del Torneig.

Tots els finalistes en la foto de comiat. Foto: CPV Guadassuar

Podeu vore totes les fotos del torneig al següent enllaç:

Tot en joc per al Torneig de Picanya

Sense tenir setmana de descans, el pròxim diumenge 25 d’octubre serà el torn del Torneig de Picanya. Un clàssic al Circuit que aquest any pot ser molt decisiu amb el pòdium final de segona i primera categoria.

Els equips capdavanters del rànquing ja han confirmat la seua participació. Però a més a més, com està sent habitual, també hi haurà categoria d’iniciació, categoria infantil i un taller d’iniciació a la pilota.

Les pistes del poliesportiu municipal i del pàdel Tistafer, ja ultimen els detalls per a viure una gran jornada de màdel.

Les inscripcions estaran obertes fins el dijous 22 d’octubre. Caldrà inscriure’s al telèfon 616 71 49 96.