L’Algepadel Indoor d’Algemesí espera amb ganes la sisena prova puntuable per al Circuit Intercomarcal 2020

El Torneig de Guadassuar serà una cita clau de cara a confeccionar el pòdium 2020, i les pistes del Algepadel Indoor d’Algemesí, podran viure el pròxim 18 d’octubre de 9 a 14h, un gran matí del millor màdel.

A la cita no faltaran cap dels primers classificats al rànquing de primera, amb la classificació més ajustada que mai, ni tampoc els de segona, que encara que la primera posició està quasi decidida, el segon i el tercer lloc sembla que estaran molt oberts fins a l’últim torneig.

Xatet III i Juan d’Amics de la Ribera, intentaran aconseguir a casa el tercer títol consecutiu. Foto: Juanjo Puertos

A més a més, com ja és habitual, també hi haurà categoria d’iniciació i infantil de 9 a 14 anys, que en aquesta ocasió formaran un mateix grup. Així com un taller d’iniciació per a tots aquells que vulguen iniciar-se en la pilota.

Instal·lacions de l’Algepadel Indoor d’Algemesí. Foto: Algepadel

Aquesta edició del torneig, que compta amb la col·laboració de la Cooperativa Elèctrica de Guadassuar, tindrà premis i detalls per als finalistes de totes les categories que s’entregaran al acabar les diferents finals.

A continuació podreu vore els horaris de competició i la normativa, així com el protocol de desenvolupament del torneig, punxant al següent enllaç:

Horaris, normativa i protocol Torneig de Màdel de Guadassuar 2020

Pròxima parada del Circuit: Torneig de Picanya

El Torneig de Guadassuar donarà pas al Torneig de Picanya el diumenge 25 d’octubre, un dels tornejos amb més història de la modalitat que també tindrà quatre categories diferents. Les inscripcions ja estan obertes i finalitzaran el dia 22 d’octubre. Caldrà inscriure’s al telèfon 616 71 49 96.