El màdel arriba a Riola amb un torneig de promoció

El passat 24 d’octubre finalitzava un Circuit 2021 per al record. Però amb ell no s’ha aturat l’activitat del màdel, ni molt menys, si no que des d’ara fins a l’inici el pròxim Circuit, és el moment d’altres tornejos de promoció i exhibició, que no han pogut formar part del calendari del Circuit.

Després de l’èxit del torneig de Moixent el passat diumenge, el segon d’aquests tornejos serà a la Ribera Baixa. La localitat de Riola serà la pionera en la comarca en organitzar un torneig de màdel, que tot i que compta amb nombrosos practicants, encara no s’havia estrenat en acollir cap esdeveniment.

Aquest torneig serà el pròxim diumenge 12 de desembre a les pistes del poliesportiu municipal de Riola de 9 a 14h del matí.

El torneig comptarà amb dues categories: iniciació, per a tots aquells i aquelles que s’inicien amb la modalitat i avançada, per a tots el participants que ja han tingut certa experiència amb el màdel.

Per a participar al Torneig cal inscriure’s al telf: 699830771 amb termini fins al dijous  9 de desembre. El preu d’ inscripció per equip serà de 10€.  Hi haurà trofeus per als finalistes, així com detalls per als participants que s’entregaran al finalitzar la jornada.

El torneig compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Riola, que aprofita l’ocasió per convidar a tota la gent a participar o apropar-se al torneig i a practicar el màdel.