Amb l’objectiu de promocionar el màdel i la pilota en general de cara al Circuit 2020, el club Amics de la Ribera ha organitzat per al pròxim diumenge dia 24 de novembre, una trobada de màdel en les pistes de la piscina municipal. Un escenari perfecte per a la seua pràctica, ja que compta amb 3 pistes estàndards i una pista individual. De fet, durant el Circuit 2017 fou seu d’un torneig que va acollir gran participació.

La trobada estarà oberta a gent de totes les edats i nivells que s’animen a acostar-se fins a les instal·lacions de la piscina municipal de Carcaixent, la Ribera Alta, per conèixer de prop el màdel. Per a participar, tan sols hauran d’estar presents a les pistes a les 9h per a inscriure’s en els diferents tornejos i activitats.

Hi haurà tornejos amistosos de totes les categories, i per primera vegada, un torneig individual amb participants de jugadors del rànquing de primera categoria. També hi haurà un taller d’iniciació a la pilota, per a donar a conèixer directament la resta de modalitats de pilota valenciana a tots aquells que s’acosten.

Carcaixent serà diumenge un dia de festa i pilota, amb el màdel de nou com a protagonista.