L’equip Deportes Frías aconsegueix una nova victòria  en el Circuit Intercomarcal de Màdel, després de superar a Elmusa en una final molt apretada.

El poliesportiu d’Ontinyent va viure una gran jornada de 24 h d’esports, i la pilota va estar ben representada en el trinquet i també en les pistes de màdel. El III Circuit Intercomarcal de Màdel feia parada en la capital de la Vall d’Albaida per a acollir la seua sisena cita.

Una nit molt intensa fou la que es va viure el 19 de juliol a Ontinyent. El líder del Circuit en la màxima categoria, Deportes Frías, arribava després de perdre l’última cita, a Carlet, contra el seu principal competidor, Elmusa.  Eren moltes les incògnites sobre aquest torneig, que es presentava amb un cartell molt atractiu i amb l’equip dels germans Sentandreu molt motivat després de la victòria a Carlet.

La primera categoria començava amb una fase de grups molt competida en el grup B. Els Professors, els Mancos i Cpv Guadassuar donaren un recital de màdel a tots els assistents, amb unes partides molt igualades que avisaven als dos favorits, els quals s’enfrontaven entre si en el grup A a una única partida. En el grup B, passava com a primer de grup Els Professors i com a segon el Cpv Guadassuar; mentre que en el grup A, Deportes Frías guanyava a Elmusa i passaven com a primer i segon, respectivament. La primera semifinal enfrontava a Els Professors i Elmusa, que oferiren una grandíssima partida. Els germans Sentandreu començaren colpejant fort amb un 5-2, però els professors començaren a jugar molt, passant totes les pilotes i s’aproparen al marcador 5-4, posant en dubtes a Elmusa. Finalment, els Ricard i Guillem pogueren rematar la partida i passar a la final una vegada més. La segona semifinal es disputava entre Deportes Frías i Guadassuar, en la que els primers jocs estigueren molt renyits, però caigueren tots del costat dels líders, el que va pesar sobre els de Guadassuar, que se n’anaren un poc de la partida i ja no pogueren remuntar.

Final ja clàssica

La final enfrontava de nou a Deportes Frías i Elmusa, en una partida que va començar molt igualada, amb un joc impecable pels dos equips; amb 2-2, Deportes Frías trenca el treure, i com la final tenia temps limitat, l’equip de Deportes Frías, va saber fer el seu paper, aprofitant l’avantatge i allargant els punts, fins que es va acabar el temps i victòria per als líders. Amb aquesta victòria, la distància entre el seu màxim rival, Elmusa, es fa pràcticament insalvable de cara a la classificació general.

En la segona categoria, l’equip Llopis de Miramar continua imparable i guanya el seu quart torneig consecutiu, una altra vegada contra el CPV Ontinyent. Aquesta final ja s’ha convertit en un clàssic de la categoria de plata, i cada vegada amb un nivell més espectacular.

Sense quasi temps per al descans, el III Circuit Intercomarcal de Màdel arriba este dimarts a la Ribera, concretament a Castelló. El poble on va nàixer esta modalitat de pilota a mà acollirà la seua setena edició del torneig que finalitzarà el dijous 25 de juliol. L’equip de Castelló, Elmusa, procurarà retallar distàncies i trencar, de nou, la bona ratxa guanyadora del Deportes Frías.