El III Torneig de Màdel d’Orba-Vall de Laguar-Murla acaba amb un èxit de participació

Amb la incertesa de si la pluja obligaria a suspendre el III Torneig de Màdel d’Orba-Vall de Laguar – Murla, ja que durant el dia anterior l’aigua havia ruixat tot el litoral valencià, els millors equips del Circuit Intercomarcal del Màdel es reunien a la Marina Alta a disputar la penúltima prova del Circuit.

A les 9.00h començava a rodar la pilota a les pistes d’aquestes tres poblacions, on nou equips de 1a i 6 de 2a es disputaven el pas a la fase final, la qual es disputava a Orba. En 1a categoria, passaven a semifinals els tres primers de grup i el millors segon: a Murla, els equips Elèctrics (Sacha i Àngel) i Els Mancos (Manolo i Marrahí) dominaven la fase de grups, mentre que a la Vall de Laguar ho feia l’equip Elmusa (Ricard i Guillem). El lloc del millor segon va estar més renyit, ja que els equips Amics de la Ribera (Juan i Xatet III) i La Sort – Pilotes Machí (Ferrer III i Machí) empataren a punts i jocs, i es van jugar el pas en una partida molt igualada que finalment va caure del costat dels Amics de la Ribera.

A semifinals, s’enfrontaren, per un costat, Elèctrics i Elmusa, que guanyaren els primers per 5 a 2, i, per l’altre, Amics de la Ribera i Els Mancos, amb un resultat de 5-4 per als de la Ribera.

La final començava amb l’equip dels Elèctrics com a favorits, ja que en la fase de grups havien fet molt bon paper i, a més, havien eliminat a semifinals a Elmusa, cap de sèrie del torneig. Així va ser, l’equip de Sacha i Àngel es va imposar als Amics de la Ribera amb el resultat de 6 a 1. Es va poder veure una final de gran nivell, però el domini de la pilota d’Àngel i Sacha dins de la canxa va fer decantar la balança del seu costat.

En 2a categoria, arribava com a favorit l’equip CPV Ontinyent, encara que la inscripció d’alguns equips no habituals del Circuit deixava aquesta qüestió per resoldre. No obstant això, no fou així i els ontinyentins s’endugueren el torneig després d’una final molt igualada front a Helados Tono Oliva (Escoto i Bunca), en la que després de mitja hora es resolgué amb el resultat de 6 a 5.

A més, també es varen disputar dues partides d’iniciació entre dos equips d’Orba i un equip d’Alzira, amb xiquets d’entre 8 a 12 anys. Es pogueren veure partides molt igualades i amb molt de nivell, augurant un gran futur per al nostre esport.

Els finalistes durant l'entrega de trofeus

Amb aquests resultats, la classificació general queda oberta en 1a categoria, que s’haurà de decidir en l’última cita de Canals el proper 29 de setembre. Les tres primeres posicions encara estan per decidir-se: d’una banda, el primer lloc es disputarà entre Deportes Frías, que encapçala la classificació amb 165 punts, i Elmusa, que acumula 150 punts. La tercera posició es disputarà entre Contreras-Picanya (70 punts), Els Mancos (70 punts) i Amics de la Ribera (60 punts).

En 2a categoria, la primera posició ja està clara per a l’equip Llopis de Miramar i la segona possició per l’equip de CPV Ontinyent. La disputa estarà en la tercera posició, en la que Florestibles (65 punts), Els Invencibles (45 punts) i Davids (40 punts) hauran de veure’s les cares a Canals.