Fundació Caixa Carlet, l’Home Bo i Tio i Nebot foren els vencedors del Torneig de Picanya 2020

El poliesportiu de Picanya i el Pàdel Indoor Tistafer van poder gaudir de la penúltima prova de Circuit Intercomarcal 2020, durant el matí de diumenge.

A la cita no van faltar cap dels primers classificats al rànquing de primera amb la classificació més ajustada que mai, ni tampoc els de segona, amb les primeres posicions més decidides. També es va comptar amb equips de la categoria iniciació que completaren els 18 equips participants i amb un taller d’iniciació.

En la categoria Iniciació, arribaren a la final els equips Tio i Nebot de Castelló i CPV Carcaixent, els dos de la Ribera Alta, que després d’una final molt igualada de principi a fi, Armando i Izan de Castelló van poder guanyar 6-5 a Sergio, Carles i Toni.

Izan i Armando foren els campions d’Iniciació. Foto: Eric Garcia

Team Patraix i l’Home bo s’adjudiquen la primera i segona plaça del rànquing de segona categoria

En segona categoria, l’Home bo aconseguia per fi, el seu primer torneig, després de diversos segons i terceres posicions. Josep i Fede de Miramar arribaven a la final davant el potent equip dels Professors B, format per Pepe i Jordi de Carlet. El triomf en la final els assegurava a la segona posició del rànquing final, mentre que el Team Patraix, en aquesta ocasió format per Segio i Sergi, es va assegurar la primera posició del rànquing al aconseguir arribar a semifinals.

Josep i Fede de l’Home Bo campions de segona categoria. Foto: CPV Picanya

Màxima igualtat en les primeres posicions de primera categoria 

A la final de primera categoria tornaven a arribar els equips de Fundació Caixa Carlet i Elmusa.

En aquesta ocasió Vicent i Jonatan del Fundació Caixa Carlet, jugaren una gran final imposant-se amb autoritat a l’equip d’Elmusa format per Ricard i Guillem.

Amb aquests resultats, Fundació Caixa Carlet són els nous líders del rànquing amb 130 punts, seguits per Amics de la Ribera amb 125 i Elmusa amb 120, deixant-ho tot obert per a l’últim torneig, on qualsevol dels tres podrà ser el campió del Circuit.

Vicent i Jonatan del Fundació Caixa Carlet durant la final. Foto: CPV Picanya

En definitiva, el torneig de Picanya fou una gran jornada de màdel, que deixa pel camí molt bon sabor de boca i moltes ganes entre els participants de que arribe el pròxim torneig, el Torneig final de Canals el 8 de novembre.

Galeria de Fotos Torneig de Picanya 2020

Inscripcions obertes per al Torneig Final de Canals

Canals tornarà a decidir els campions del Circuit 2020. El diumenge 8 de novembre, les pistes de pàdel del poliesportiu municipal i del club de tennis, acolliran l’última parada puntuable del Circuit. La inscripció a qualsevol de les quatre categories, primera, segona, iniciació i infantil estarà oberta fins el dia 5 de novembre al telf. 600 42 03 66.