El Torneig de Mestres reunirà els millors equips del Circuit 2021 al club de Campo K7

Després del torneig Final del Circuit a Carlet, on es proclamaran els campions del Circuit 2021, tan sols queda acomiadar el Circuit amb un dels plats forts de la competició, el Torneig de Mestres, que tindrà lloc al Club de Campo K7 de València el proper diumenge 24 d’octubre.

La present edició del Circuit viatjarà per primera vegada a la Ciutat de València, on els Club de Socarrades Campanar, el club de pilota més actiu de la ciutat, i el Club de Campo K7 un dels clubs més actius al món del pàdel, esperen amb ganes als millors equips de l’any 2021.  

El torneig comptarà amb quatre categories: iniciació, 2a categoria, 1a categoria, i categoria infantil (de 9 a 14 anys), encara que sols s’obrirà la inscripció per als equips d’Iniciació i Infantil a tots aquells que vulguen participar. Ja que en primera i segona categoria, disputaran els torneig sols els 6 primers equips del rànquing 2021 de cada categoria.

Els Llopis de Miramar, no es pedran l’última cita del Circuit. Foto: Ulisses Ortiz

Com a novetat, es comptarà amb la col·laboració de la Fundació de Pilota Valenciana, que inscriurà dos equips de jugadors de raspall i escala i corda en primera categoria, encara per concretar, formant un total de 8 equips.

En iniciació també s’espera la participació d’algun equip d’èlit femení, gràcies a la col·laboració amb la federació de pilota.

Com sempre, hi haurà premis per als finalistes, així com detalls per als participants que s’entregaran al finalitzar la jornada, junt als trofeus dels finalistes del torneig i dels tres primers classificats del Circuit.

Per a participar al Torneig cal registrar-se i inscriure’s al següent enllaç www.federaweb.com amb termini fins al dijous 21 d’octubre i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al telf: 635058216. El preu d’ inscripció per equip serà de 10€ en Iniciació i 6 € Infantil. A més a més, caldrà tenir llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o el segur del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.

El Club de Campo K7 i el Club de Pilota Socarrades de Campanar aprofiten l’ocasió per convidar a tota la gent a participar o apropar-se al torneig i a practicar el màdel.