El III Torneig de Màdel, sisena parada del calendari , serà una cita clau de cara a la classificació general

El III Circuit Intercomarcal de Màdel viatjarà, el proper 19 de juliol, cap a la Vall d’Albaida, on el poliesportiu d’Ontinyent ja es prepara per a acollir la sisena parada del Circuit, que promet ser igual o més emocionant que els anteriors tornejos.

El III Torneig de Màdel d’Ontinyent es preveu una cita clau de cara a la classificació general. Després de la victoria de l’equip Elmusa el passat cap de setmana, a Carlet, la primera categoria està molt disputada en les dos primeres places.

El rànquing del Circuit Intercomarcal

Actualment, l’equip Deportes Frías encapçala la classificació amb 120 punts, perseguit per Elmusa amb 100 punts; en tercera posició està Contreras-Picanya, que amb la seua absència al campionat de Carlet, s’ha quedat un poc despenjat amb 65 punts.

En 2a categoria, l’equip Llopis de Miramar buscarà afermar la primera posició en la classificació general, ja que després de la victòria a Carlet, s’ha distanciat un poc dels seus perseguidors, amb 90 punts. En segona posició, l’equip CPV Ontinyent, amb 65 punts, i en tercera, l’equip Florestibles, amb 60 punts, intentaran acurtar distàncies, en una categoria que està tenint un nivell espectacular.

Agendes guardades el 19 de juliol

El torneig comptarà amb 3 categories: primera, segona i iniciació. Es disputarà el 19 de juliol a partir de les 19h al Poliesportiu Municipal d’Ontinyent.
Les inscripcions per al torneig estaran obertes fins al 17 de juliol, contactant al número de telèfon 627222571.
Després d’aquesta parada, seguidament es disputarà el VII Torneig de Màdel de Castelló (La Ribera Alta), des del 23 al 25 de juliol. Anirem ampliant informació en els pròxims dies.