El 4 de setembre es reinicia el Circuit amb el Torneig de Guadassuar després de l’aturada del mes d’agost

Després d’un merescut descans, el Circuit i els jugadors tornaran a l’activitat el 4 de setembre. Serà per a disputar la sèptima jornada amb el Torneig de Guadassuar (la Ribera Alta).

L’hora decisiva del Circuit va apropant-se i les classifiacions estan molt ajustades. Emoció assegurada. En 1a categoria continua en primer lloc del rànquing l’equip Deportes Frías, tot i que els segueix de ben a prop Amics de la Ribera, equip que ha millorat notablement en el transcurs del Circuit i que ha anat retallant punts al líder a poc a poc.

En 2a categoria va haver un canvi de líder després del Torneig de Xilxes i és l’equip Colp Sec qui lidera el rànquing. En 3a categoria, en canvi, sí que hi ha un líder contundent: Vodka Juniors.

El torneig es disputarà el 4 de setembre a partir de les 9h en les instal·lacions d’Algepadel (Algemesí) i comptarà amb cinc categories per a tots els nivells: 1a categoria, 2a categoria, 3a categoria, Iniciació i Infantil (<15), amb equips masculins, femenins o mixtes de fins a 4 pilotaris. Com és habitual, hi haurà premis per als finalistes, així com detalls per a tots els participants.

Per a participar en torneig cal registrar-se i inscriure’s en l’enllaç www.federaweb.com amb termini fins a l’1 de setembre i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al telèfon 635 40 87 27. El preu d’inscripció per equip serà de 16€ en 1a categoria i 10€ 2a, 3a, Iniciació i Infantil. A més, caldrà tindre llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o el segur del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.

Les millors parelles del Circuit no faltaran al torneig i esperen amb moltes ganes esta cita després de les merescudes vacances.

El Club de Pilota Valenciana Amics de la Ribera i el Club de Pilota de Guadassuar aprofiten l’ocasió per convidar a tota la gent a participar en el torneig i a practicar el màdel.

El torneig comptarà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Guadassuar.