Les actuals normatives sanitàries obliguen a ajornar l’inici del Circuit 2021

Els últims decrets publicats per la Generalitat Valenciana, no han mostrat cap flexibilitat cap al món de l’esport respecte les restriccions establertes anteriorment, deixant sols la possibilitat d’organització de competicions federatives oficials. Aquesta normativa ha obligat al Circuit a mantenir-se a l’espera abans de publicar el cartell del primer torneig i obrir el període d’inscripció, després de la publicació d’un nou decret més favorable a partir del 25 d’abril.

A causa de l’ajornament de l’inici del Circuit, el calendari publicat sofrirà algunes modificacions de les quals informarem el més prompte possible. No obstant, s’intentarà respectar el màxim possible les dates establertes, i iniciar-lo de cara el 9 de maig.

Al mateix temps, l’organització del Circuit continuarà treballant per aconseguir el suport federatiu necessari de cara a oficialitzar la modalitat en un futur pròxim, i així poder evitar aquest tipus d’entrebancs i garantir el futur de la modalitat.

La Federació de Pàdel de la CV col·laborarà amb el màdel

El Circuit comptarà amb el suport de la Federació de Pàdel de la CV, que des de la finalització del Circuit 2020 va mostrar la voluntat de col·laborar, i ha estat treballant conjuntament amb els organitzadors amb l’objectiu d’aconseguir millorar la competició 2021.

Una de les prioritats continuarà sent la col·laboració directa amb el món de la pilota, ja que el màdel és una eina molt valuosa de promoció de la pilota i de cara a aproximar nous practicants cap a la resta de modalitats. Per aquest motiu, recentment la Federació de Pilota Valenciana també s’ha compromés a col·laborar, al igual que ho fan altres entitats com la Càtedra de pilota valenciana de la Universitat de València, la CIJB o el Museu de la Pilota, així com nombrosos clubs.

Per últim, aprofitem per animar-vos a practicar el màdel, i així estar apunt per a quan arribe el moment de participar en algun dels tornejos del pròxim Circuit.

Anirem informant-vos només sapiguem novetats. Estigueu atents i atentes!