Xàtiva va viure una calorosa jornada de màdel, en la que Deportes Frías i Llopis de Miramar foren els vencedors.

El CTP Camp Bixquert de Xàtiva va viure la cinquena cita del III Circuit Intercomarcal de Màdel en una jornada amb un gran ambient, en la que cal destacar el nivell de 2a categoria, que cada vegada és més alt i augura un gran futur a aquest Circuit.

En la màxima categoria, l’equip Deportes Frías segueix imparable i ningú ha trobat encara la fórmula per a derrotar-los. En la final s’efrontaren a l’equip Elmusa, que va poder plantar-los cara als primers jocs, on la partida estigué molt igualada. Després, els guanyadors aconseguiren endur-se alguns jocs clau, que els permetí agafar confiança i dominar la partida. Finalment, el resultat fou de 7-1 que col·loca als guanyadors cada vegada més líders amb 100 punts, perseguits per Elmusa amb 75 punts i Contreras-Picanya amb 65.

En 2a categoria, la final la protagonitzaren els Llopis de Miramar i Los Cuñados Bixquert, que ens oferiren un vertader espectacle de Màdel amb un nivell impressionant. El resultat final fou de 7-6 per als Llopis de Miramar, que lluitaren de valent per endur-se la victòria front a un rival molt fort.

Amb aquest resultat, l’equip Llopis de Miramar aferma el lideratge de la 2a categoria amb 65 punts. No obstant això, la classificació ve molt apretada per darrere, amb 50 punts el CPV Ontinyent i 40 punts Els Florestibles.

La pròxima parada del Circuit serà els dies 5 i 6 de juliol a Carlet, per al qual ja estan obertes les inscripcions.