La localitat de Miramar va viure una gran matinal de màdel amb els equips de Deportes Frias, Els Professors i els Garcietes com a grans trionfadors

El Centre Esportiu el Molí i el club Mirasport de Miramar acolliren ahir diumenge una gran matinal amb el millor màdel.

Des de les 9h fins les 14h de la vesprada, 20 equips repartits en 3 categories van competir per intentar endur-se la sisena edició d’un torneig ja consolidat al calendari del Circuit.

En categoria iniciació els equips Els Garcietes van aconseguir el seu primer torneig de màdel davant l’equip Solar Jr. que debutava en la competició amb un gran torneig, per un resultat en la final de 6-2.

Els Ferrerets van tornar a jugar un torneig de màdel amb molt bona actuació. Foto: Salva Gregori

En segona categoria arribaven a la final l’Home bo B, que jugaven a casa, i el clàssic equip dels Professors, que va aconseguir la victòria després d’un gran torneig i una final molt igualada per 6-4.

I per últim, en primera categoria Deportes Frias va aconseguir la victòria amb un resultat de 6-3 davant l’equip Amics de la Ribera, que fou el campió de la passada edició. Vicent Miquel va ser escollit millor jugador del torneig.

El bon ambient va destacar durant tot el matí. Foto: Salva Gregori

Amb els resultats de Miramar, Deportes Frias i els Professors encapçalaran en solitari el rànquing en primera i segona categoria respectivament. Aquest s’actualitzarà durant els pròxims dies.

Al següent enllaç podreu vore les fotografies del torneig:

El Circuit es desplaça a la Ribera Alta

El Circuit 2021 no s’atura, i el diumenge dia 20 de juny viatjarà cap a la comarca de la Ribera Alta, on la localitat de Carcaixent, ja es prepara per acollir la quarta parada del Circuit, i la primera de la comarca, que tindrà lloc a les instal·lacions de la piscina municipal.

Igual que els primers tornejos, el torneig comptarà amb quatre categories per a tots els nivells: iniciació, 2a categoria, 1a categoria, i categoria infantil (de 9 a 14 anys), amb equips masculins, femenins o mixtes de fins a 4 jugadors o jugadores. Amb premis per als finalistes, premi al millor jugador del torneig, així com detalls per als participants.

A més, paral·lelament al torneig es realitzarà un taller d’iniciació a la pilota per als més menuts a les mateixes instal·lacions de 10 a 12h.

Per a participar al Torneig  cal registrar-se i inscriure’s al següent enllaç www.federaweb.com abans del 17 de juny i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al telf: 656 34 48 31. El preu d’ inscripció per equip serà de 16€ 1ª, 10€ 2ª i Iniciació i 6 € Infantil. A més a més, caldrà tenir llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o el segur del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.

El CPV Carcaixent aprofita l’ocasió per convidar a tota la gent a participar al torneig i a practicar el màdel.