Amics de la Ribera (1a categoria), Colp Sec (2a categoria) i Vodka Juniors (3a categoria) s’emporten el títol de Carcaixent

El Torneig de Carcaixent, disputat este diumenge 19 de juny, ha provocat que el rànquing del Circuit s’iguale en la part alta. La jornada va estar dominada per la calor sufocant, que anava incrementant-se a mesura que arribaven les hores centrals del dia. Malgrat les altes temperatures, els pilotaris van oferir un bon joc en les pistes de la piscina municipal de Carcaixent i en les del poliesportiu de la Pobla Llarga.

En primera categoria el vencedor va ser Amics de la Ribera. Juanito i Xatet III van patir per superar en semifinals l’equip Creuats el Genovés, però van saber reaccionar a temps. En la final s’enfrontaven a Elmusa, que va poder eliminar al líder Deportes Frías. Amics de la Ribera va alçar finalment el títol de Carcaixent i se situen segons en el rànquing, que encara encapçala amb cert marge Deportes Frías.

En segona categoria la victòria va ser per a Colp Sec en superar en la final a Sisnets, mentre que Vodka Juniors va guanyar en la final de tercera a Creuats el Genovés Blau.

El premi al millor jugador del torneig va ser per a Juanito, d’Amics de la Ribera, que junt a Xatet III, estan demostrant que han recuperat el seu millor nivell.

Juanito, millor jugador del torneig

Podeu vore les fotografies de la jornada en el següent enllaç:

Galeria Torneig de Màdel de Carcaixent 2022

El Circuit continuarà en juliol a Castelló (la Ribera), bressol del màdel

La competició va camí del seu equador i la pròxima parada serà Castelló (la Ribera). El 14 i 15 de juliol es disputarà la 5a jornada en les pistes dels poliesportius de Castelló i Beneixida i en les del Club de Tenis Castellonense, en horari de 19h a 00h per a evitar les altes temperatures. Els ajuntaments de les dues localitats col·laboren i esperen un torneig interessant i amb bona participació.

Per a participar en el Torneig de Castelló cal registrar-se i inscriure’s al següent enllaç www.federaweb.com fins al 12 de juliol, i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al telèfon 665 36 11 43. El preu d’inscripció per equip serà de 16€ en 1a categoria i 10€ en 2a, 3a, Iniciació i Infantil (<15 anys). A més a més, caldrà tenir llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o el segur del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.