El Circuit 2022 començarà el 8 de maig en el Club de Tenis de Carlet

El Circuit Intercomarcal de Màdel 2022 iniciarà la nova temporada en Carlet. El Club de Tenis de la localitat de la Ribera Alta acollirà la jornada inaugural d’esta modalitat de pilota a mà el pròxim 8 de maig. Carlet serà seu inaugural i també seu del torneig final, pel que serà una cita important per a la classificació final. A banda de Carlet, el circuit viatjarà a Ontinyent, Miramar, Carcaixent, Castelló (La Ribera), Xilxes, Guadassuar, Riola, Canals i València.

Un any més, el Circuit està dissenyat amb l’objectiu que tothom puga participar i que practique un esport que destaca per la seua accessibilitat i diversió. És per això que enguany hi haurà una nova categoria perquè el nivell de les partides siga el més igualat possible. Els participants es dividiran en 1a, 2a, 3a, Iniciació i Infantil per als menors de 15 anys. Des de l’organització del Circuit es continua apostant per la combinació entre la millora constant del nivell dels jugadors i la voluntat d’acollir el major nombre d’amants de la pilota a mà perquè practiquen una modalitat que cada any guanya nous adeptes.

En 1a categoria defensarà el títol del Circuit l’equip Deportes Frías. Vicent, Jonatan i Caldés aspiren a revalidar el títol aconseguit el 2021 i seran el rival a batre. En 2a categoria els campions de l’últim Circuit foren Els Professors, parella formada per Pepe i Alejandro.

Al llarg del C¡rcuit totes les categories tindran premis per als guanyadors així com detalls per als participants valorats en més de 6.000 €.

Per a participar en el torneig inaugural de Carlet cal registrar-se i inscriure’s en www.federaweb.com abans del 5 de maig i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al telèfon 691 86 43 28. El preu d’inscripció per equip serà de 16 € en 1a, 10 € en 2a, 3a, Iniciació i Infantil. A més, caldrà tenir llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o el segur del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.

El torneig comptarà amb la col·laboració de la Mancomunitat de la Ribera Alta, la Fundació Caixa Carlet, així com l’Ajuntament de Carlet.

El Club de Tenis de Carlet i Club de Pilota de Carlet aprofiten l’ocasió per a convidar a tota la gent a participar en el torneig i a practicar el màdel.