Deportes Frías, Beefit 1 i Nurtin, campions del torneig inaugural del Circuit 2022

El Torneig de Carlet va encetar la temporada 2022 del Circuit el passat diumenge 8 de maig. La jornada va estar envoltada d’un ambient magnífic, amb una elevada participació de pilotaris i també de públic, que va gaudir durant tot el matí.

Les quatre pistes del Club de Tenis de Carlet van acollir un bon grapat de partides de màdel gràcies a les 25 parelles que formaren part del torneig i que es dividiren en 1a, 2a i 3a categoria.

Pel que respecta a la 1a categoria, el títol se’l va emportar Deportes Frías. La parella formada per Javi i Jonatan va demostrar que continua sent l’equip sòlid i competitiu que es va alçar amb el Circuit 2021 juntament amb Vicent, el tercer membre de l’equip. Ninguna partida va ser senzilla per als vigents campions, la qual cosa demostra la gran igualtat que existeix entre les diferents formacions. En semifinals van ser capaços de superar l’equip Elmusa i es van plantar en la final davant Els Llopis de Miramar, que van realitzar un torneig extraordinari. Els de la Safor van eliminar en semifinals l’equip Els Amics de la Ribera en una partida molt disputada i on Llopis V va fer mèrits per a acabar emportant-se el premi a millor jugador del torneig.

Els equips Llopis de Miramar i Deportes Frías

La final de 1a va ser, de nou, una partida igualadíssima, de poder a poder. Al remat, Deportes Frías s’emportava la victòria per la mínima i el primer títol d’aquesta sisena edició del Circuit.

En 2a categoria es va endur el títol Beefit 1. No ho tingueren fàcil per a guanyar en la final Els Professors, campions del Circuit 2021. Per últim, en 3a categoria va ser l’equip Nurtin, format per Núria i Martín, qui va aconseguir guanyar contra Alfarb B.

Podeu vore les fotografies de la jornada en el següent enllaç:

L’equip Nurtin es va proclamar campió de 3a categoria

Pròxima parada, Ontinyent

Carlet donarà pas a la capital de la Vall d’Albaida, on el poliesportiu municipal i el Club de Tenis Helios de la localitat d’Ontinyent acolliran el segon torneig del Circuit 2022, el diumenge 22 de maig.

Per a participar en el Torneig d’Ontinyent cal registrar-se i inscriure’s al següent enllaç www.federaweb.com fins el 19 de maig, i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al telèfon 665 36 11 43. El preu d’inscripció per equip serà de 16€ en 1a categoria i 10€ en 2a, 3a i Iniciació. A més a més, caldrà tenir llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o el segur del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.