El Circuit Intercomarcal torna de vacances amb el Torneig de Carcaixent

Les pistes de la piscina municipal de Carcaixent, esperen amb ganes el Torneig de Màdel 2020, després de l’aturada del Circuit durant el mes d’agost, on a partir de les 9:30 del matí fins a les 13:30h del mig dia, es disputarà el quart torneig del Circuit Intercomarcal.

L’organització ha treballat contracorrent, per oferir amb les màximes garanties possibles el torneig. Esdeveniment, que un principi tocava disputar-se a les localitats d’Orba, Murla, i Vall de Laguar, però que a causa de la crisi sanitària contínuament incerta que estem vivint, ha obligat en temps rècord a canviar la ubicació.

Els millors equips de primera i segona categoria del rànquing 2020 ja han confirmat l’assistència, on buscaran l’objectiu de no despenjar-se de la classificació pel títol del Circuit. També hi haurà categoria infantil, i s’habilitarà una pista per a tots els xiquets i xiquetes que s’animen a jugar.

Miravalles intentarà repetir el trionf del 2018 junt a Dimas. Foto. Ulisses Ortiz

Hi haurà premis i detalls per als finalistes de totes les categories que s’entregaran al acabar les diferents finals.

A continuació podreu vore els horaris de competició i la normativa, així com el protocol de desenvolupament del torneig, punxant als següents enllaços:

Horaris i normativa Torneig de Màdel de Carcaixent 2020

Protocol de desenvolupament Torneig de Màdel de Carcaixent 2020