Elmusa aconsegueix el seu segon Circuit, després de quedar subcampió en l’última cita de Canals guanyada per Garbonets

El III Circuit Intercomarcal de Màdel va disputar la seua última prova ahir a la localitat de Canals, on una gran afluència de públic i rècord de participació amb 26 equips van posar la guinda a aquesta 3a edició que ha sigut tot un èxit.

En la màxima categoria, l’equip Elmusa, format per Ricard i Guillem, ha sigut el que ha conquerit finalment el III Circuit Intercomarcal de Màdel, donant un gir en l’últim moment a la classificació general. L’equip Deportes Frías, format per Jonatan i Vicent i líder de la classificació durant tot el circuit, ho tenia tot de cara per a endur-se el seu segon Circuit, però no han sabut rematar una edició quasi perfecta per a ells.

Pòdium de primera categoria. Elmusa en primera possició, Deportes Frias en segona i triple empat dels equips de Contreras Picanya, CPV Amics de la Ribera i Els Mancos en la tercera possició. Foto: Salva Gregori

Deportes Frías necessitava arribar a la final per poder assegurar-se el campionat, però en cas que no passaren de la fase de grups, a Elmusa li valia en arribar a la final. I així fou, l’equip de Castelló de la Ribera va realitzar un torneig a un gran nivell fins arribar a una final que els permetia recuperar el tro que aconseguiren en la primera edició del Circuit.

La final la disputaren front a Garbonets (Marrahí i Caldès), altre equip de Castelló, que reapareixia després de la seua victòria en el VII Torneig de Castelló (la Ribera). Malauradament, la final no va estar al nivell de tot el torneig, ja que a Elmusa, després de realitzar un gran campionat, no els va eixir la partida en la final. Això va fer que Garbonets els guanyara amb comoditat, demostrant un gran nivell al guanyar en les seues dos participacions del Circuit.

Marrahí i Caldés de l’equip de Garbonets foren els campions del Torneig de Canals. Foto: Salva Gregori

En la 2a categoria, el guanyador del Circuit ha estat Llopis de Miramar, que ja es va convertir en campió en el VII Torneig de Castelló (la Ribera), el que li va permetre disputar els següents campionats en 1a categoria, el segon classificat del Circuit l’equip de CPV Ontinyent i la tercera possició ha quedat ocupada finalment per l’equip de Florestibles.

Pòdium de segona categoria. Foto: Salva Gregori

En la final de Canals, s’enfrontaren els Florestibles (Poveda i Vlado) i Helados Tono Oliva (Escoto i Bunca), equip que va aparèixer en el III Torneig d’Orba arribant a la final, i ara, en la seua segona participació al Circuit ha aconseguit endur-se el torneig en una final molt disputada.

D’aquesta manera, la classificació en la 1a i 2a categoria ha quedat així:

En la categoria d’iniciació els campions del III Torneig de Canals han estat Els Pilotaris de Quatretonda. En la categoria de xiquets han sigut Els Fills del Gros, de Castelló, els que s’han endut el campionat.

En acabar el torneig, es procedí a l’entrega de trofeus del III Torneig de Canals i del Circuit Intercomarcal de Màdel, que tanca la seua tercera edició amb una gran acollida que motiva a encarar la propera edició amb il·lusió renovada i moltes ganes.