El Circuit afronta les dos últimes jornades en què coneixerà el nou campió

El pròxim diumenge 2 d’octubre es disputarà la penúltima jornada puntuable del Circuit de Màdel 2022. Canals acollirà esta cita en què queda molt per decidir. Concretament es jugarà al poliesportiu municipal a partir de les 9h del matí i comptarà amb cinc categories per a tots els nivells. Com és habitual, hi haurà premis per als finalistes, així com detalls per a tots els participants.

En 1a categoria ha hagut canvi de líder en les últimes jornades. Amics de la Ribera és primer amb cert marge respecte els seus perseguidors, Elmusa i Deportes Frías. Una nova victòria del líder podria sentenciar el Circuit o, per contra, deixar-ho tot per decidir per al definitiu torneig de Carlet del 16 d’octubre.

Pel que fa a 2a categoria, Colp Sec lidera la classificació seguit de l’Home Bo. Per últim, en 3a categoria Vodka Juniors ja es pot considerar campió del Circuit, tot i que tractarà de seguir conquerint tornejos.

Per a participar en torneig cal registrar-se i inscriure’s en l’enllaç www.federaweb.com amb termini fins al 29 de setembre i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al telèfon 625 72 53 12. El preu d’inscripció per equip serà de 16€ en 1a categoria i 10€ 2a, 3a, Iniciació i Infantil (>15 anys). A més, caldrà tindre llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o el segur del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.

L’Ajuntament de Canals, patrocinador del torneig, aprofita l’ocasió per convidar a tota la gent a participar-hi i a practicar el màdel.

El torneig comptarà amb la col·laboració del Club de Pilota a Mà de Canals i d’Atmosfera Sport Canals.