Amics de la Ribera i Colp Sec van guanyar en 1a i 2a, respectivament, i es queden molt a prop d’emportar-se el Circuit 2022

El diumenge 2 d’octubre es disputava al poliesportiu municipal de Canals la penúltima jornada del Circuit de Màdel 2022. Amics de la Ribera, en 1a categoria, i Colp Sec, en 2a, arribaven amb aspiracions de deixar sentenciat el Circuit. Els seus rivals van impedir que alçaren el títol de manera matemàtica, tot i que per molt poc. Els líders de 1a i 2a van guanyar el torneig i van ampliar encara més el marge en el rànquing.

En 1a categoria Amics de la Ribera va seguir amb la gran trajectòria dels últims tornejos i va guanyar en la final davant Elmusa per un ajustat 6-5. En 2a categoria, Colp Sec va superar Benimaclet Team en idèntic resultat. Pel que fa a 3a categoria, Creuats Blau El Genovés va ser l’equip guanyador.

Com déiem, amb estos resultats el Circuit queda molt favorable per als líders, tot i que hauran de competir en el torneig final de Carlet, el pròxim 16 d’octubre.

Amics de la Ribera, molt a prop de guanyar el Circuit 2022

Carlet decidirà el Circuit 2022

El Circuit 2022 es decidirà a Carlet. Les pistes del Padelgym Club de la localitat de la Ribera acolliran l’última jornada puntuable del Circuit el pròxim 16 d’octubre. El torneig compta amb la participació de l’Ajuntament de Carlet.

Per a participar en el Torneig final de Carlet cal registrar-se i inscriure’s en www.federaweb.com fins al 13 d’octubre, i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al telèfon 654 10 08 85. El preu d’inscripció per equip serà de 16€ en 1a categoria i 10€ en 2a, 3a i Iniciació. A més a més, caldrà tenir llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o l’assegurança del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.