La localitat de Canals torna a ser la seu final del Circuit, en el que tot està per decidir

Després del torneig d’Orba, ja està tot preparat per a l’última i definitiva cita del III Circuit Intercomarcal de Màdel. Com ja va ocórrer en la primera i segona edició del circuit, Canals serà el lloc on es dicte sentència el diumenge 29 de setembre.

L’absència de l’equip Deportes Frías a l’últim torneig, disputat a les localitats d’Orba, Vall de Laguar i Murla, ha fet que la distància entre aquesta formació i el segon classificat, s’acurte a només 15 punts. Així que s’espera màxima emoció al torneig final de Canals, on els líders i actuals campions, tenen l’obligació d’arribar a la final si no volen deixar opcions d’aconseguir el títol a l’equip d’Elmusa, campions de la primera edició del Circuit.

Igual o més emocionant està la lluita pel tercer lloc, on Contreras-Picanya, Els Mancos i Amics de la Ribera arriben a l’última cita amb uns números molt semblants. Els dos primers estan empatats a 70 punts, mentre que el tercer està per darrere amb 60 punts.

Els Mancos i Amics de la Ribera, lluitaran per a aconseguir la tercera possició del rànquing. Eugeni Giner
Els Mancos i Amics de la Ribera, lluitaran per a aconseguir la tercera possició del rànquing. Eugeni Giner

Per la seua part, la segona categoria arriba a Canals amb el primer i segon lloc decidit. Serà el tercer lloc de la classificació el que es decidisca a la localitat de la Costera entre els equips Florestibles (65 punts), Els Invencibles (45 punts) i Davids (40 punts).

Paral·lelament a primera i segona categoria, també hi haurà torneig en les categories d’iniciació i infantil per a tots aquells que s’animen a participar.

Les inscripcions per al torneig estaran obertes fins al 26 de setembre, contactant al número de telèfon 669636915.

Per a consultar la classificació completa, cliqueu ací: CLASSIFICACIÓ III CIRCUIT INTERCOMARCAL DE MÀDEL