Amics de la Ribera, Colp Sec i CPV Almassora van ser els campions del Torneig de Xilxes en 1a, 2a i 3a, respectivament

El Circuit va arribar a la Plana Baixa amb la disputa del Torneig de Xilxes – Trofeu Onne’s, el divendres 29 de juliol. La Zona Esportiva l’Alter va acollir la sisena jornada del Circuit, que començava a les 19h de la vesprada per a evitar les altes temperatures de les hores centrals del dia.

En 1a categoria el campió va ser Amics de la Ribera, equip que continua demostrant la seua línia ascendent. Juanito i Xatet III van guanyar en la final davant els Llopis de Miramar, representats en esta ocasió per Diego i Fede. Cal destacar l’ajustada semifinal que Amics de la Ribera va poder guanyar a Deportes Frías, líders ferms del Circuit. Gràcies a la victòria en semifinals i a la victòria final del torneig, Juanito i Xatet es consoliden com a principals perseguidors i retallen distàncies en el rànquing amb Deportes Frías per a posar emoció en el Circuit.

Colp Sec i Los Bonis, campions i subcampions de 2a categoria

En 2a categoria la victòria del Torneig va ser Colp Sec, que va derrotar en la final a Los Bonis. Pel que fa a la 3a categoria, el títol se’l va emportar el CPV Almassora, que va poder guanyar en la final a Borriolencs II.

Descans del Circuit en agost i represa el 4 de setembre amb el Torneig de Guadassuar

El Circuit es prendrà un respir durant el mes d’agost per a tornar amb més força el 4 de setembre. El Torneig de Guadassuar es convertirà en la setena jornada del Circuit per a encarar la recta final d’esta emocionant edició de 2022.

En els pròxims dies donarem més detalls per a poder participar en el Torneig de Guadassuar.