Amics de la Ribera, Solar Team i Carboners, campions del torneig de màdel de Castelló

Els poliesportius de Castelló (la Ribera) i Beneixida, i el Club de Tennis Castellonense acolliren durant les vesprades/nits del dijous i divendres la novena edició del Torneig de Màdel de Castelló.

Un torneig que molts aficionats guardaran en la memòria gràcies al fantàstic nivell de joc dels participants, convertint-lo en el torneig de més qualitat fins a la data.

La jornada començava dijous amb les categories d’iniciació i segona categoria. D’entre els 9 equips participants en iniciació foren dos equips debutants en l’edició del torneig, els que arribaven a la final després de partides molt disputades. Els Carboners s’emportaven el títol davant els Picapedra amb certa superioritat.

En segona categoria, Solar Team i els debutants Ramon i Marc, arribaven a una final sense un clar pronòstic, ja que els dos foren molt contundents durant les seues partides de grup i semifinals. Després d’una final de molt de nivell de joc i molt disputada, l’experiència en els tornejos va decantar la balança cap a l’equip de Solar Team aconseguint el triomf per un ajustat de 6-4.

Finalistes d’iniciació i segona categoria. Foto: Ulisses Ortiz

Ja divendres obriren la jornada la categoria infantil, on els més menuts gaudiren de la jornada.

El torneig infantil va donar pas a la primera categoria. Dotze equips lluitaren per aconseguir el títol del torneig, amb partides molt igualades al llarg de la jornada.

Després d’hores de lluita, amb quarts de final i semifinals d’un gran nivell, arribaven a la final l’equip de Garbonets, campions de les dos últimes edicions i que en aquesta ocasió el formaven el jugador local Caldés i Bossio del Genovés, i Amics de la Ribera amb Juanito i Xatet III, que després de les victòries en els últims dos tornejos volien aconseguir el seu primer triomf a Castelló.

La lluita fou constant d’inici a fi de l’encontre, però finalment tot i les diverses molèsties físiques que va mostrar Juanito, aconseguiren la victòria per un ajustat 6 a 4.

Xatet III i Juanito durant la final. Foto: Ulisses Ortiz

Els triomfs de Solar Team en segona i Amics de la Ribera en primera categoria, els deixa com a clar candidats al Rànquing del Circuit, que s’actualitzarà durant els pròxims dies, tot i que en primera continua liderat per la mínima per l’equip de Deportes Frias.

Amb l’entrega de trofeus finalitzava dues intenses jornades de màdel amb una gran organització per part del club local, que des de hui ja espera amb ganes poder celebrar la desena edició del torneig.

Foto dels finalistes de primera categoria junt amb els organitzadors. Foto: Ulisses Ortiz

Als següents enllaços podreu vore les fotografies del dos dies de torneig:

Galeria de Fotos torneig de Màdel de Castelló 15 de juliol 2021

Galeria de Fotos torneig de Màdel de Castelló 16 de juliol 2021

Pròxima parada, Xilxes

El circuit viatjarà cap a la Plana Baixa, on la localitat de Xilxes acollirà el 30 de juliol, el setè torneig del Circuit des les 19h de la vesprada.

El torneig comptarà amb tres categories per a tots els nivells: iniciació, 2a categoria, 1a categoria, amb equips masculins, femenins o mixtes de fins a 4 jugadors o jugadores. Amb premis per als finalistes, detalls per als participants i un taller d’iniciació a la pilota per als més menuts al poliesportiu durant el torneig.

Per a participar al Torneig  cal registrar-se i inscriure’s al següent enllaç www.federaweb.com abans del 27 de juliol i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al telf: 628 40 84 23. El preu d’ inscripció per equip serà de 16€ 1ª, 10€ 2ª i Iniciació. A més a més, caldrà tenir llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o el segur del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.

El Clubs de pilota de Xilxes aprofita l’ocasió per convidar a tota la gent a participar al torneig i a practicar el màdel.